Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή ανηλίκων η 14χρονη - Απολογούνται την Παρασκευή οι 3 συλληφθέντες

Νέα Σμύρνη: Επέστρεψε στη δομή ανηλίκων η 14χρονη - Απολογούνται την Παρασκευή οι 3 συλληφθέντες

Στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων βρίσκεται η 14χρονη, φιλοξενούμενη σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, που έπεσε θύμα μαστροπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου μία ώρα, η ανήλικη εμφανίστηκε στο Ίδρυμα και άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές. Αστυνομικοί έσπευσαν και την μετέφεραν, αρχικά, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και εν συνεχεία στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όπου καταθέτει αυτή την ώρα, για τι ακριβώς είχε συμβεί με τα  ραντεβού στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά και ποια ήταν η σχέση της με τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στα κινητά των δυο εκ των συλληφθέντων έχουν βρεθεί επτά τουλάχιστον βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την 14χρονη σε άσεμνες πόζες.

Νωρίτερα, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται κατά περίπτωση, για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για τις απολογίες τους, για την ερχόμενη Παρασκευή.

Το χρονικό της φρίκης

Το κύκλωμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, εξέδιδε την 14χρονη έναντι 100 ευρώ κάθε φορά, ενώ φέρεται να την είχε πείσει να εγκαταλείψει τη δομή φιλοξενίας.

Οι δράστες είναι ένας αλλοδαπός γεννημένος το 1994 και δύο Έλληνες από τη Μαγούλα, ηλικίας 24, 25 και 29 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη. Το ίδρυμα στο οποίο ζούσε η ανήλικη βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη την Κυριακή (19/3) έφυγε μόνη από το ίδρυμα στις 14:30 και γύρισε την άλλη μέρα στις 8.15 το πρωί. Την ίδια ημέρα στις 20:00 το βράδυ έφυγε και πάλι από το ίδρυμα. Να σημειωθεί ότι μέχρι και την ώρα των συλλήψεων δεν είχε εμφανιστεί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε κοινωνική λειτουργός από άλλη φιλοξενουμένη στο ίδρυμα, σύμφωνα με την οποία η 14χρονη είχε επαφές εδώ και καιρό με έναν άνδρα περίπου 30 ετών με το όνομα Ταχίρ, ενώ παράλληλα είπε στην κοινωνική λειτουργό ότι την εξέδιδε έναντι χρηματικού ποσού.

 Η κοινωνική λειτουργός πήρε τηλέφωνο την 14χρονη, η οποία της ανέφερε ότι την Κυριακή (19/3) από τις 23:00 το βράδυ έως και στις 7:30 το πρωί της επομένης είχε φύγει και βρισκόταν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με άλλους τρεις άνδρες.

Η κοινωνική λειτουργός προσπάθησε να πείσει τον 14χρονο παιδί να μη φύγει και, μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια της αδελφής της, που επίσης φιλοξενείται στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Η 14χρονη είπε στην αδελφή της ότι ο Ταχίρ της υποσχέθηκε 100 ευρώ για κάθε συνάντηση και ότι θα της παρείχε ρούχα και ένα σπίτι την Ελευσίνα.

 Παράλληλα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδελφή της, όταν η 14χρονη έφυγε από το ίδρυμα την δεύτερη φορά την Δευτέρα (20/3) άφησε το κινητό της στο δωμάτιο. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο, το ανήλικο παιδί το σήκωσε προσποιούμενη ότι είναι η 14χρονη και έκλεισε δήθεν ραντεβού σε μετρό της Αγίας Μαρίνας. Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Άμεση Δράση, που εντόπισε τα άτομα κοντά στο σταθμό του μετρό και τα συνέλαβε.

Η Αστυνομία κατάσχεσε τα τηλέφωνα των συλληφθέντων, στα οποία βρέθηκαν συνομιλίες στην εφαρμογή του Instagram μεταξύ των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα στις 19/3 στις 10.10, όπου ο ένας κατηγορούμενος αναφέρει στον άλλον «Για δουλειά πάμε να μιλήσουμε έχω μαζί μου ... (εκεί αναφέρει το όνομα της 14χρονης)».
Οι συλληφθέντες παραδέχθηκαν τις κατηγορίες ισχυριζόμενοι ότι η ανήλικη πήγε μαζί τους με τη θέλησή της και παραπέμφθηκαν στο Εισαγγελέα με την κατηγορία της μαστροπείας και της αρπαγής ανηλίκου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Νέα Σμύρνη: Το Χαμόγελο του παιδιού για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα