Τέμπη: Ξεσπά πατέρας που έχασε τον γιο του – Θέλω οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά

Τέμπη: Ξεσπά πατέρας που έχασε τον γιο του – Θέλω οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά

«Τα συλλυπητήρια δεν τα δέχομαι, τα συλλυπητήρια να τα πείτε σε αυτούς που κυβερνούν τη χώρα»
«Για τη μνήμη του Δημήτρη και όλων των παιδιών και του φίλου του του Σωτήρη που ταξίδευαν παρέα και για όλα τα παιδιά που ήταν στο τρένο οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά» είπε οργισμένος ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας του Δημήτρη που έχασε την ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια , να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες, παιδιά και να ταξιδεύουνε με το τρένο και να γίνεται αυτό το πράγμα και το χειρότερο είναι ότι βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει «εντάξει, τι να έλεγε την αλήθεια; » είπε ο Παύλος Ασλανίδης μιλώντας στον AΝΤ1. 

«Είμαστε σοβαροί; Καλύπτουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος . Θα τους στείλει από εκεί που ήρθαν. Δεν γλιτώνουν να τους πείτε. Η οργή είναι μεγάλη. Όχι η δική μου, όλου του κόσμου. Εδώ πήγαν και κάναν υπουργικό συμβούλιο με κατεβασμένα κεφάλια, με κροκοδείλια δάκρυα» ανέφερε.

Ο ίδιος μάλιστα κατήγγειλε ότι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ούτε από το κράτος, ούτε από την εταιρεία.

«Είμαι άνεργος εδώ κι ενάμιση χρόνο. Εργαζόμουν πωλητής σε εταιρεία ανταλλακτικών. Δούλευα 33 χρόνια με αξιοπρέπεια. Με τις καραντίνες, έπεσε ο τζίρος κι έκλεισε η επιχείρηση. Χάσαμε τις δουλειές μας και τώρα δύο χρόνια «Μένουμε ασφαλείς στο σπίτι» μας έλεγαν. Τι κάνανε δύο χρόνια αυτοί; Γιατί δεν έφτιαξαν τα τρένα δύο χρόνια;. Μείναμε ασφαλείς στο σπίτι και βγήκαμε και μας σκοτώσανε τα παιδιά. Γιατί είναι δολοφονία, κυβερνητική δολοφονία. Δεν παραιτήθηκε κανείς τους. Η παραίτηση Καραμανλή είναι “να χαμε να λέγαμε, νά ‘ χαμε να πούμε;».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα