Θρίλερ σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη: Κατέρρευσε ο οδηγός, ήρωας επιβάτης

Θρίλερ σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη: Κατέρρευσε ο οδηγός, ήρωας επιβάτης

Στιγμές απόλυτου πανικού έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου των ΚΤΕΛ, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Κατερίνη.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, ο οδηγός αντιμετώπισε ξαφνικό πρόβλημα υγείας και έχασε τον έλεγχο του λεωφορείου, με έναν επιβάτη «σωτήρα» να σηκώνεται από τη θέση του και να αποτρέπει την τραγωδία, πατώντας ο ίδιος φρένο στη μέση ενός τούνελ.

Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/2). Κάποια στιγμή στην εθνική οδό, οι επιβάτες ταράχτηκαν από μια στραβοτιμονιά του οδηγού. Κάποιοι την απέδωσαν σε κακοτεχνία σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως το σκηνικό έγινε ξανά. Τότε κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό χωρίς να παίρνουν απάντηση.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βρισκόταν στην εθνική οδό, κοντά στην Κατερίνη και λίγο αργότερα έχασε την έξοδο για την πόλη. Ήταν η στιγμή που ένας από τους επιβάτες αποφάσισε να σηκωθεί για να δει και να μιλήσει στον οδηγό. Ο οδηγός όμως δεν αντιδρούσε σε όσα του έλεγε, αλλά ούτε στα αγγίγματά του.

O επιβάτης, αφού αντιλήφθηκε πως ο οδηγός αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να διαχειριστεί το όχημα, προσπάθησε ο ίδιος να κόψει ταχύτητα και να φρενάρει το λεωφορείο. Στη μέση του τούνελ τα κατάφερε και οι επιβάτες βγήκαν έξω με ασφάλεια. Ο οδηγός του λεωφορείου των ΚΤΕΛ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα