Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Εγκλωβίστηκαν λεωφορεία με μαθητές και εκδρομείς - Πώς θα συνεχίσουν

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Εγκλωβίστηκαν λεωφορεία με μαθητές και εκδρομείς - Πώς θα συνεχίσουν

Η εθνική οδός Αθηνών Λαμίας, έκλεισε το μεσημέρι από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα. Δεκάδες λεωφορεία ακινητοποιήθηκαν, με τους επιβάτες να ξεσπούν…

Δεκάδες λεωφορεία έχουν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού γύρω από τη Λαμία. Τα λεωφορεία κατευθυνόταν με επιβάτες προς την Αθήνα και ακινητοποιήθηκαν από τις 15:00 το μεσημέρι και μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν σε διάφορα μοτέλ.

Εκατοντάδες επιβάτες διαμαρτύρονται και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους, ενώ μεταξύ των εγκλωβισμένων επιβατών είναι και λεωφορεία τα οποία μεταφέρουν μαθητές προς την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι λίγο μετά τις 17:00 δόθηκε εντολή από την αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας τα ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν εγκλωβισμένα από τη Λαμία μέχρι το Κάστρο να προωθηθούν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Εθνική οδό.

Τα λεωφορεία αναμένεται να συνεχίσουν προς Αθήνα, μόνο αν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Τα παράπονα είναι συνεχή όπως και οι έλεγχοι των αστυνομικών, που προσπαθούν να προλάβουν χειρότερες καταστάσεις.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα