Πτώση F4: Κορυφώνεται η αγωνία για τον κυβερνήτη - Ήρθαν στο σπίτι και είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου

Πτώση F4: Κορυφώνεται η αγωνία για τον κυβερνήτη - Ήρθαν στο σπίτι και είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου

Η αγωνία  για τον 31χρονο σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη κορυφώνεται καθώς, νωρίτερα τη Δευτέρα (30/01) νεκρός βρέθηκε ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας 29 ετών. 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του F4 Phantom, Σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών, στην περιοχή που έπεσε το αεροσκάφος.

Δυστυχώς νεκρός έχει βρεθεί ο συγκυβερνήτης του F4 Phantom, Υποσμηναγός (Ι) Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας 29 ετών, το οποίο συνετρίβη το πρωί της Δευτέρας ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

 Η εκπομπή Live News του Mega επικοινώνησε με τον πατέρα του αγνοούμενου πιλότου, ο οποίος τόνισε: «Ήρθαν από το επιτελείο της Αεροπορίας εδώ στο σπίτι και μας είπαν ότι ψάχνουν τον γιο μου και τον άλλο πιλότο. Από τη Μονάδα του με ενημέρωσαν πάρα πολύ νωρίς για το τι συνέβη, Αλλά τώρα ήρθαν αυτοπροσώπως έξω από την πόρτα μου και μου είπαν ότι κατέπεσε το αεροπλάνο και ότι είναι σε εξέλιξη η έρευνα και για τα δύο παιδιά».  

Στην εκπομπή Tlive μίλησε από την άλλη ο αδερφός του αγνοούμενου κυβερνήτη με την τελευταία επικοινωνία τους να είναι χθες το βράδυ όταν και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε σήμερα…

«Δεν έχουμε ενημέρωση, απλά ξέρουμε ότι αγνοείται με τον συνάδελφό του. Είναι χειριστής πάνω από 10 χρόνια. Μιλήσαμε χθες το βράδυ. Μια χαρά ήταν. Είπαμε τα νέα μας και μου είπε ότι αύριο πετάει» ανέφερε χαρακτηριστικά  ο αδελφός του 33χρονου αγνοούμενου πιλότου.

Έρευνες και τη νύχτα για τον κυβερνήτη Σμηναγό

 Με το στομάχι σφιγμένο και τη στενοχώρια από τον χαμό του Υποσμηναγού Τουρούτσικα να έχει κυριεύσει τους πάντες, συνεχίζονται ακόμα και τη νύχτα οι έρευνες για τον κυβερνήτη του F-4 Phantom, Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη (Ι).

Μέχρι στιγμής, κανένα σημάδι, κανένα ενθαρρυντικό στοιχείο δεν έχει εντοπιστεί που θα αναπτερώσει τις ελπίδες για να βρεθεί σώος.

Στην περιοχή επιχειρούν 1 C-130, 1 Super Puma, 1 S-70 (τα Ε/Π θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της νύκτας) και πλωτά μέσα του ΛΣ.

Βαρύ πένθος για τον 29χρονο Υποσμηναγό

Βαρύ πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom που συνετρίβη ανοιχτά του Κατακόλου και οδήγησε στον θάνατο έναν 29χρονο Υποσμηναγό.

Ο νεαρός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας εντοπίστηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του λιμανιού του Κατακόλου, περίπου πέντε ώρες μετά την πτώση του μαχητικού, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το μεγάλο του όνειρο από μικρό παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος.

Δυστυχώς, η μοίρα του έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι, με τον ίδιο να είναι γραφτό να μπει στο πάνθεον των ηρώων Ιπταμένων που έδωσαν τη ζωή τους για την ειρήνη και την ασφάλεια στην πατρίδα μας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα