Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ποινική δίωξη στον 50χρονο – Την Παρασκευή η απολογία του

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ποινική δίωξη στον 50χρονο – Την Παρασκευή η απολογία του

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 50χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 54χρονη γυναίκα του, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι τους, στη Νίκαια. Εναντίον του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και είπε: «Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου». Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, τον βρήκαν σε κατάσταση μέθης να κάθεται στον καναπέ δίπλα στη σορό της άτυχης γυναίκας, λέγοντας τους «τσακωθήκαμε και απλά τη σκότωσα... δεν ήξερα τι έκανα, έχω πιει».

 Η άτυχη γυναίκα είχε φωνάξει τρεις φορές την αστυνομία στο σπίτι μετά από ξυλοδαρμούς και επεισόδια. Τότε είχε υπάρξει άμεση ανταπόκριση της αστυνομίας, πλην όμως η ίδια είχε αρνηθεί και τις τρεις φορές να καταθέσει μήνυση εναντίον του συζύγου της.

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής: «Μαλώνανε συνέχεια, αφού πολλές φορές ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά οι φωνές τους. Και εκείνη είχε φύγει, θυμάμαι είχε φύγει Σαλαμίνα. Μερικές φορές έφευγε στο πατρικό της, ξαναγύρναγε. Και το κοριτσάκι, έχουνε και ένα παιδάκι, το είχαν κάνει μπαλάκι πέρα δώθε. Έπινε. Κάθε μέρα και μεσημέρι και βράδυ. Με το ζόρι έφτανε σπίτι. Πάντα έτσι ήταν. Ήταν αλκοολικός πάντα», είπε ένας γείτονας, ενώ άλλος ανέφερε ότι «γινόντουσαν καβγάδες, τη χτυπούσε και στη συνέχεια ερχόταν η αστυνομία».

Τραγική φιγούρα το μόλις 12 ετών παιδί του ζευγαριού. Το κοριτσάκι που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, έβλεπε συχνά τον πατέρα της να χτυπάει τη μητέρα της, τα ξημερώματα της Κυριακής βρισκόταν μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, μαζί με τη γιαγιά της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα