Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για τα παιδιά και τα εγγόνια του

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για τα παιδιά και τα εγγόνια του

Στην Αθήνα συνεχίζουν να βρίσκονται τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι είχαν γεύμα στην Αθηναϊκή Λέσχη μαζί με τη μητέρα τους Άννα Μαρία και τη θεία τους Σοφία.

Ο Παύλος με τη σύζυγο και την κόρη του βγαίνουν από την αθηναϊκή λέσχη, όπου γευμάτισαν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Οι στενοί συγγενείς του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παραμένουν στην Αθήνα, για να παραστούν αύριο στο μνημόσυνο στο Τατόι, για τις εννέα ημέρες από τον θάνατό του.

Στο γεύμα, παρέμειναν για τρεις ώρες η Άννα Μαρία με την αδελφή της, βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία. Στη συνέχεια περπάτησαν στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Νικόλαος και ο Φίλιππος με τις συζύγους τους και τα παιδιά τους έκαναν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Την περισσότερη ώρα φαίνεται πως κυκλοφορούν χωρίς προσωπική ασφάλεια.

Στην Πανεπιστημίου περπάτησαν ο Παύλος με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και την κόρη του Μαρία Ολυμπία. Μάλιστα επισκέφθηκαν φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Το πρωί ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ πήγαν μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και περπάτησαν στην Πανεπιστημίου.

Εννέα ημέρες από τον θάνατο του τέως

Το μεσημέρι της Πέμπτης η οικογένεια του τέως βασιλιά, θα μεταβεί στο Τατόι όπου θα τελεστεί μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατό του.

Στο μνήμα του τελευταίου μονάρχη ξεχωρίζει το στεφάνι της Άννας Μαρίας, της γυναίκας που έμεινε πλάι του για 60 χρόνια. Τα λουλούδια μιγκέ που κόσμησαν το στεφάνι στην κηδεία της Τρίτης, τα συναντάμε ξανά σε μία ανθοδέσμη το 1964. Στον γάμο της, με τον 24χρονο τότε διάδοχο Κωνσταντίνο.

Δύο ημέρες μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου ανάμεσα στο μνήμα των γονιών του, του Παύλου και της Φρειδερίκης, και το σημείο ταφής, ο χώρος παραμένει γεμάτος με στεφάνια που άφησαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Τα έργα στο Τατόι συνεχίζονται, δεκάδες κορμοί απομακρύνονται μετά την καταστροφική φωτιά του 2021.

Μόλις ολοκληρωθούν οι υλοτομικές εργασίες θα δοθεί βάρος στην αποκατάσταση των υπόλοιπων χώρων του κτήματος.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα