Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι γονείς τον έφεραν κρυφά σε επικοινωνία με το παιδί;

Στα δικαστήρια έφτασαν οι οικογένειες Αναγνωστόπουλου – Κράουτς με αφορμή την επικοινωνία και τη γονική μέριμνα του παιδιού. Οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, τη στιγμή που η Σούζαν Κράουτς ζητά αλλαγή του καθεστώτος επικοινωνίας μετά τη μετεγκατάσταση στις Φιλιππίνες, ισχυριζόμενη πως οι γονείς του Αναγνωστόπουλου τον έφεραν μέσω τηλεφώνου σε επαφή με τη Λυδία 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της Καρολάιν είχαν συμφωνήσει με τους γονείς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου για επικοινωνία με τη Λυδία συγκεκριμένες ώρες και ημέρες κάθε εβδομάδα. Ομως φαίνεται πως η συμφωνία «έσπασε» τον Δεκέμβριο, όταν η Λυδία μετεγκαταστάθηκε με τη γιαγιά της, Σούζαν, στις Φιλιππίνες. Το κοριτσάκι ζει με την οικογένεια της αδερφής της Καρολάιν και η Σούζαν Κράουτς είχε ζητήσει να γίνεται η επικοινωνία του παιδιού με τους γονείς του Αναγνωστόπουλου μέσω Skype. Από την πλευρά του ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μετά τον ισχυρισμό του ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και η Καρολάιν γνώριζε γι' αυτό και τη σκότωσε, δήλωσε πριν λίγες μέρες πως η εγγονή του δεν θέλει να έχει σχέση με τους γονείς του δολοφόνου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Σούζαν Κράουτς ισχυρίζεται πως «αντίθετα με τη θετική εικόνα που για κάποιους λόγους σκοπιμότητας από την πλευρά του δολοφόνου της κόρης μου, έχει διαρρεύσει γύρω από τη “θετική-καλή” επαφή μου με τους γονείς του δολοφόνου του παιδιού μου, η επαφή αυτή είναι πολύ δύσκολη και συναισθηματικά ιδιαίτερα φορτισμένη. Οι λόγοι είναι διάφοροι, όπως π.χ. η τάση των γονιών του Μπάμπη να δικαιολογήσουν την πράξη του γιου τους με εκφράσεις όπως “και η Καρολάιν τον χτύπαγε”, καμία αναφερόμενη “συγγνώμη” εκ μέρους τους, αλλά και η προσπάθεια εξαπάτησής μου αφού προσπαθούν να φέρουν κρυφά από εμένα το παιδί σε επικοινωνία με τον πατέρα της». 

Η μητέρα της Καρολάιν αναφέρει πως «έλαβε χώρα ένα σοβαρό περιστατικό όταν οι γονείς του Μπάμπη χωρίς να ρωτήσουν εμένα, πήραν το παιδί και βγήκαν μαζί του έξω από το σπίτι, όταν τους άφησα για λίγο μόνους στο δωμάτιο με τη Λυδία για να πάω στο δωμάτιο του συζύγου μου και πατέρα της Καρολάιν ο οποίος αντιμετώπιζε εκείνη τη στιγμή αναπνευστικό πρόβλημα. Επιστρέφοντας στο δωμάτιο που τους είχα αφήσει με τη Λυδία, βρήκα τους γονείς του Μπάμπη να έχουν βγει από το σπίτι και να έχουν κλειστεί στο αυτοκίνητο με το παιδί, κάτω από μεγάλες θερμοκρασίες (39 βαθμούς υπό σκιάν), δικαιολογώντας την πράξη τους πως δήθεν “τους το ζήταγε το παιδί”. Επιστρέφοντας στο σπίτι με την Λυδία εγώ τους ρώτησα τι έκαναν στο αυτοκίνητο και εκείνοι μου είπαν πως τους ζήτησε το παιδί να πάνε, κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Μετά από λίγη ώρα η Λυδία έλεγε “μπαμπά”, χωρίς μέχρι τότε να έχει ξαναπεί από την ημέρα που είχα πάρει εγώ τη γονική της μέριμνα. Ετσι αντιλήφθηκα ότι μέσα στο αυτοκίνητο όπου είχαν κλειστεί, έδωσαν το τηλέφωνο στη Λυδία για να της μιλήσει ο δολοφόνος πατέρας της». 

.reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα