Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Δείπνο στους υψηλούς προσκεκλημένους

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου:  Δείπνο στους υψηλούς προσκεκλημένους

Δείπνο παραθέτει στους υψηλούς προσκεκλημένους, των βασιλικών οικογενειών του εξωτερικού, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο King George.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι έχουν έρθει στην Αθήνα για την αυριανή κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Νωρίτερα, έφτασε στην Αθήνα και ο Βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος, με τη σύζυγο του, Λετίθια.

Νωρίτερα, η οικογένεια του έκανε τη τελική πρόβα για την κηδεία. Όπως είναι ήδη γνωστό, το φέρετρο θα σηκώσουν οι γιοι αλλά και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Mέλη βασιλικών οικογενειών από 11 κράτη καταφθάνουν από το απόγευμα στην Αθήνα ενόψει της αυριανής του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο αλλά και στο κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια. Η παρουσία της αστυνομία είναι εμφανής ενώ αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» προκειμένου να δει από κοντά τους ξένους προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η σύζυγός του Λετίθια έφτασαν λίγο πριν τις 20.00 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και ακολούθησε ο βασιλιάς Κάρολος της Σουηδίας με τη σύζυγο του βασίλισσα Σίλβια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα