Λέων για Κούγια: Γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει

Λέων για Κούγια: Γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει

«Γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με όσα λέει», δήλωσε ο Γρηγόρης Λέων αναφερόμενος στον Αλέξη Κούγια και τα όσα του καταλογίζει με αφορμή την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την στάση που έχει κρατήσει ο ιατροδικαστής σε σχέση με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Ο Γρηγόρης Λέων απάντησε στα όσα έχει πει ο συνήγορος της 34χρονης το τελευταίο διάστημα ότι δεν έχει κάνει ούτε μια νεκροτομή στην ζωή του και ότι δεν έχει επαρκείς τίτλους σπουδών, αλλά και στις αιχμές που άφησε ότι έχει ως στόχο την προσωπική του ανάδειξη, καθώς θέλει να γίνει δήμαρχος.

«Σήμερα είχε και συνέχεια το σίριαλ, νομίζω σήμερα είπε ότι όλα γίνονται επειδή θα κατέβω υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και όλα είχαν οργανωθεί. Ξεχνάει βέβαια ο κ. Κούγιας, μου κάνει εντύπωση γιατί προφανώς είναι αποτέλεσμα κοντής μνήμης, συνεργαζόμαστε από το 2010. Είμαι εκλεγμένος σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων, μάλιστα πριν από την Πισπιρίγκου. Το ξέρετε ότι είμαι και αντιδήμαρχος Αθηναίων έως σήμερα. Με την αυτοδιοίκηση έχω ενασχόληση σειράς ετών. Τι σχέση έχει με τη υπόθεση, δεν μπορώ να καταλάβω», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Όπως επίσης και κάποιες σχέσεις που επικαλείται μεταξύ ιατροδικαστών, επειδή τα συζητάμε μεταξύ μας, ‘γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου με αυτά που λέει’» σημείωσε ο ιατροδικαστής αναφερόμενος στον γνωστό ποινικολόγο.

Όπως είπε στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει τα πάντα για εκείνον, «γιατί συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα. Το βιογραφικό μου είναι αναρτημένο στο site μου. Θα πρέπει και περιμένω να αναιρέσει ένα – ένα όλα όσα έχει πει για μένα… Δίνω την ευκαιρία σε ανθρώπους να αποκαταστήσουν, όταν κάνουν ένα λάθος, όλα αυτά τα συκοφαντικά που λένε. Αν δεν το κάνουν, απλώς θυμίζω ότι υπάρχουν νόμιμα δικαιώματα».

Ερωτηθείς σχετικά αποκρίθηκε «ρωτήστε τον Αλέξη Κούγια αν στις μεγαλύτερες υποθέσεις που έχει χειριστεί, αν έχει χρησιμοποιήσει άλλον ιατροδικαστή πέραν από εμένα. Μόνο αυτόν τον μήνα, έχουμε τρεις υποθέσεις που συνεργαζόμαστε».

Αναφορικά με την τακτική που ακολουθεί ο Αλέξης Κούγιας στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Γρηγόρης Λέων είπε, μεταξύ άλλων, ότι «έχει έρθει σε ένα αδιέξοδο. Οι τεχνικοί σύμβουλοι που έχει καλέσει, βγαίνουν κι αυτοί στα κανάλια τις τελευταίες ημέρες και λένε την άποψη τους. Βλέπετε να βγαίνει κάτι; Η μία σύμβουλος λέει ότι δεν ισχύει η ηπατική ανεπάρκεια και δεν ισχύει και η αγενεσία φλεβοκόμβου. Αναιρεί δηλαδή τις αρχικές αιτίες θανάτου. Έχει συντάξει έκθεση. Ο δεύτερος, ομοίως…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα