Θεσσαλονίκη: Κλέφτης έχασε το κινητό του σε διάρρηξη και πήγε στην αστυνομία να το βρει

Θεσσαλονίκη: Κλέφτης έχασε το κινητό του σε διάρρηξη και πήγε στην αστυνομία να το βρει

Απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας 27χρονος κλέφτης πήγε στην αστυνομία για να βρει το κινητό που έχασε ενώ έκανε διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, κάτι που τον οδήγησε στη σύλληψή του.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (10/1) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο 27χρονος, μαζί με συνεργό του, παραβίασαν το παράθυρο καταστήματος με είδη ψιλικών. Έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Έτσι, τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και… κατά λάθος το κινητό του τηλέφωνο. Τα παραπάνω αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Πήγε στο τμήμα για να βρει το κινητό του!

Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος κλέφτης πήγε στο ίδιο Τμήμα, καθώς όπως είπε αναζητούσε το κινητό που έχασε. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, επρόκειτο για έναν εκ των δύο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνέργου του συνεχίζονται.

πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα