Αντικαπνικός νόμος: Φωτογραφίες και βίντεο καίνε τα νυχτερινά μαγαζιά

Αντικαπνικός νόμος: Φωτογραφίες και βίντεο καίνε τα νυχτερινά μαγαζιά

Ο Βασίλης Μπισμπίκης προφανώς και δεν είναι ο μόνος που καπνίζει στα νυχτερινά κέντρα, αλλά ούτε ήταν ο μοναδικός που απολάμβανε το τσιγάρο του την ίδια βραδιά στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Άπαντες με ένα τσιγάρο στα χέρια

Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Κομοτηνή. Ίδια η εικόνα σε όλη την Ελλάδα. Σε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το τσιγάρο τους χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Μάλιστα αρκετά καταστήματα δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media με τους πελάτες να κρατούν τσιγάρο στο χέρι

Δεν ελέγχουν ούτε τους εργαζομένους

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετά βίντεο και φωτογραφίες που ακόμη και δημοφιλείς τραγουδιστές εμφανίζονται να απολαμβάνουν το τσιγάρο τους πάνω στην πίστα.

Μέρος του προγράμματος ή μια κακή συνήθεια που δεν κόβεται; Αν καπνίζει ο τραγουδιστής πως θα πειστεί ο πελάτης να μην ανάψει ένα τσιγάρο;

Και σε άλλα κέντρα, κλαμπ και πίστες ούτε οι εργαζόμενοι δεν τηρούν τα μέτρα. Σε κλαμπ στην Πάτρα, αρκετοί dj’s βγάζουν το πρόγραμμα με το τσιγάρο στο χέρι.

Όλοι οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων και μπαρ γνωρίζουν ότι από μία ώρα και μετά ο αντικαπνιστικός νόμος γίνεται καπνός. Όσο η διασκέδαση φουντώνει, τα μέτρα χαλαρώνουν και οι πελάτες, με την ανοχή των επιχειρήσεων, μπορούν να ανάψουν ένα τσιγάρο την ώρα που απολαμβάνουν το ποτό τους.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα