Αλεξανδρούπολη: Οκτώ αυτοκίνητα καταστράφηκαν μετά από πυρκαγιά στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Αλεξανδρούπολη: Οκτώ αυτοκίνητα καταστράφηκαν μετά από πυρκαγιά στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

 Μεγάλη φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο πάρκινγκ του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης που έφτασε γρήγορα στο σημείο, κάηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 8 αυτοκίνητα και άλλα 4 υπέστησαν σημαντικές ζημιές.

Η φωτιά που έλαβε πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να καταστρέψει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τελικά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε με την προσπάθεια των Πυροσβεστών.

Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:

«Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οχήματα στο χώρο στάθμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα (9) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε 12 οχήματα.

»Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο πάρκινγκ του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης που έφτασε γρήγορα στο σημείο, κάηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 8 αυτοκίνητα και άλλα 4 υπέστησαν σημαντικές ζημιές. Η φωτιά που έλαβε πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να καταστρέψει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τελικά τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε με την προσπάθεια των Πυροσβεστών. Έρευνα για τα αίτια της φωτιάς Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει: «Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οχήματα στο χώρο στάθμευσης του Κρατικού Αερολιμένα Αλεξανδρούπολης, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα (9) πυροσβέστες με τέσσερα (4) οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε 12 οχήματα. »Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Δείτε ακόμα