Ξέσπασε η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά – Με κανιβάλισαν λες και ήταν πιόνι μου

Ξέσπασε η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά – Με κανιβάλισαν λες και ήταν πιόνι μου

Έσπασε τη σιωπή της η χήρα του Γιώργου Τράγκα, η Μαρία Καρρά. «Με στοχοποίησαν λες και ήταν πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα», είπε.

Παράλληλα, η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο, χαρακτηρίζοντας «επικοινωνιακό κανιβαλισμό» όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, η Μαρία Καρρά είπε, μιλώντας στη Real News, πως «ο Γιώργος είχε μία περιουσία, που στην πραγματικότητα απέχει πάρα πολύ από αυτά που δημοσιεύονται. Γράφονται πράγματα που δεν υπάρχουν…».

«Στοχοποιήθηκα από την αρχή. Με μεγάλα γράμματα έγραφαν»: Η χήρα που τα ήξερε όλα. Λες και ο Γιώργος ήταν ένα πιόνι στα χέρια μου κι εγώ έκανα τα πάντα.

Ο επικοινωνιακός κανιβαλισμός ξεπέρασε κάθε όριο. Η δεοντολογία χάθηκε, ακόμα και για το νεκρό, που δεν μπορεί να μιλήσει», ανέφερε, αρχικά σε συνέντευξή της στη Real News η Μαρία Καρρά και συνέχισε:

«Υπάρχει το “φερόμενος”. Αλλά ακόμα και ο “φερόμενος”, που ερευνάται, έγινε εγκληματίας, σχεδόν εκβιαστής. Ο Γιώργος Τράγκας εκβιαστής; Ποτέ δεν ήταν! Ούτε ποτέ κουβάλησε σακούλες με χρήματα.

Μετά το θάνατό του έχει “σκοτωθεί”, έχει “τσαλακωθεί” η όλη του πορεία. Κι αυτό εμένα μου δημιουργεί ερωτήματα».

Σχετικά με το γιατί δεν μίλησε, νωρίτερα, δημόσια για όσα την κατηγορούν, η Μαρία Καρρά απάντησε: «Η δική μου σιωπή παρερμηνεύτηκε. Εγώ επέλεξα να πάω θεσμικά. Με υπόμνημά μου απάντησα σε όλα».

Παράλληλα, η χήρα του Γιώργου Τράγκα ισχυρίστηκε ότι η ζωή της τέθηκε σε κίνδυνο.

«Μέσα σε όλα αυτά, ξαφνικά έχω και μια απόπειρα κατά της ζωής μου. Υπήρξε ευθεία απειλή κατά της ζωής μου. Πρέπει να αναζητηθεί ποιος και γιατί, 4 μήνες μετά το θάνατο του Γιώργου Τράγκα και με όλα αυτά που συνέβαιναν, θα ήθελε εγώ να πάθω ατύχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα