Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε την 22χρονη φίλη της. Γνωστός καρδιολόγος ο πατέρας της

Μαρούσι: 17χρονη μαχαίρωσε την 22χρονη φίλη της. Γνωστός καρδιολόγος ο πατέρας της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Μαρούσι της Αθήνας, σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς νεκρή από μαχαιριές εντοπίστηκε 22χρονη.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από το αιχμηρό αντικείμενο και στη συνέχεια, η Αστυνομία συνέλαβε τη 17χρονη φίλη του θύματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ως αιτία που όπλισε το χέρι της, η 17χρονη ανέφερε την αντιζηλία μεταξύ των δύο κοριτσιών, οι οποίες φαίνεται να διατηρούσαν στενές σχέσεις, ενώ ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για ερωτική σχέση μεταξύ των δύο κοριτσιών.

Το στυγερό έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι του θύματος, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρούσι.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».

Πώς έγινε το έγκλημα
Αργά το απόγευμα, στο σπίτι του θύματος, πήγε η 17χρονη. Έπειτα από λίγα μόλις λεπτά, ακολούθησαν φωνές διαπληκτισμού και η 17χρονη, με ένα μαχαίρι επιτέθηκε στο θύμα της χτυπώντας της αρκετές φορές, κυρίως στον κορμό. Ο πατέρας της 22χρονης έτρεξε γρήγορα στο δωμάτιο και βρήκε την κόρη του μέσα σε μια λίμνη αίματος και κάλεσε τις αρχές ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Δυστυχώς, η νεαρή κοπέλα ήταν ήδη νεκρή όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Η 17χρονη, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον
Ήταν κατατονική και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που την εντόπισε. Στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη, κατάφερε να πει μερικά πράγματα στους αστυνομικούς για το πως έγινε το έγκλημα και απέδωσε, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, την επίθεση σε αντιζηλία.

Στα γραφεία της αστυνομίας οδηγήθηκαν και οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που θα επιβεβαιώσουν τις επόμενες ώρες.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε η 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη δράστιδα μαζί με την 22χρονη διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Ωστόσο φέρεται πως η 17χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

‘Εχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του Αμαρουσίου η άγρια δολοφονία της 23χρονης από την  17χρονη φίλη της. Σύμφωνα πάντα με όσα λένε οι κάτοικοι της περιοχής ο πατέρας της 17χρονης είναι πολύ γνωστός καρδιολόγος του Αμαρουσίου και η μητέρα της καθηγήτρια, ενώ η άτυχη κοπέλα θα έδινε φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας της 17χρονης ήταν αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία.

Η δράστις της άγριας δολοφονίας της 23χρονης, έχει συλληφθεί, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα