Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μια ζωή κόλαση, γεμάτη απειλές και έντονους τσακωμούς

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μια ζωή κόλαση, γεμάτη απειλές και έντονους τσακωμούς

Την ζήλευε παράφορα. Οι καβγάδες τους συχνοί. Και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Ο τελευταίος τσακωμός τους είχε την πιο τραγική κατάληξη. Ο 25χρονος εκτέλεσε την φίλη του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Συντετριμμένη η φίλη της αδικοχαμένης Χρύσας περιγράφει στο MEGA τις απειλές που δεχόταν διαρκώς το 19χρονο κορίτσι.

«Την είχε απειλήσει, της είχε πει πολύ συγκεκριμένα “αν δεν έρθεις εσύ μέχρι την Ηγουμενίτσα θα κατέβω εγώ στο μαγαζί που δουλεύεις και θα τα σπάσω όλα θα γίνει χαμός, θα σου καταστρέψω την ζωή”. Δυστυχώς ζούμε σε αυτόν τον κόσμο πόσο μάλλον αν γίνεται από έναν άνθρωπο που τον γνωρίζεις» αναφέρει φίλη της Χρύσας στο Mega.

Το καλοκαίρι η Χρύσα είχε ανακοινώσει στους φίλους της ότι αυτή η σχέση είχε τελειώσει και ότι θα έφευγε στην Γερμανία για μία καινούργια αρχή. Όμως τα τηλεφωνήματα και οι απειλές από τον δράστη δεν σταματούσαν.

«Ήθελε να φύγει για Γερμανία είχε κλείσει τα εισιτήρια αλλά μερικές μέρες πριν το μετάνιωσε με πρόφαση μας είπε που να πάω ότι καλά είναι τελικά εδώ, έχω βολευτεί».

«Σοκαριστήκαμε όλοι προχθές ακούγαμε 19χρονη και 25χρονος και λέγαμε μα πως αφού η Χρύσα δεν είναι μαζί του, πως βρέθηκε σπίτι του» λένε φίλοι του θύματος.

Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς με απόλυτη ψυχραιμία, κάλεσε την αστυνομία για να παραδοθεί. Και έκανε μία ανάρτηση στα social media.

«Αδυναμίες. Δεν είχες καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».

«Είχε επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο και όταν την ρωτάγαμε γιατί έλεγε “για να τον έχω ήρεμο, μην τυχόν και έρθει να με βρει” από αυτό νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι» αναφέρουν επίσης.

Ο 25χρονος δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και ότι θόλωσε από ζήλεια. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι στα Καμίνια, βρήκαν την κοπέλα νεκρή και τον αδίστακτο νεαρό να τους περιμένει…Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα