Ξέσπασμα στο δικαστήριο για τον φονιά της Ερατούς – Να σαπίσεις ρε

Ξέσπασμα στο δικαστήριο για τον φονιά της Ερατούς – Να σαπίσεις ρε

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης, κατά την μεταγωγή του δολοφόνου της 24χρονης Ερατούς.
Εκεί τον περίμεναν συγγενείς της άτυχης κοπέλας που επιτέθηκαν φραστικά στον δολοφόνο της φωνάζοντάς του: «Να σαπίσεις ρε».

Τον Μάιο του 2019 στη Μυτιλήνη, η 24χρονη Ερατώ  δολοφονήθηκε με καραμπίνα από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η δύο ετών κόρη τους.

Περίπου δυόμισι χρόνια μετά, συνεχίζει η δίκη του γυναικοκτόνου σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Βορείου Αιγαίου.

Ο δράστης στη δίκη στον πρώτο βαθμό η οποία κράτησε περίπου 8 ώρες καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο ίδιος αιτήθηκε τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της «εν βρασμώ» ψυχικής κατάστασης, ωστόσο το δικαστήριο δεν του τα αναγνώρισε.

Η πλευρά του δολοφόνου ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή όπως και στις 14 Μαρτίου γιατί έχει άλλη υπόθεση στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ερατώς λέει ότι το αίτημα είναι καταχρηστικό, η οικογένεια έρχεται για δεύτερη φορά με δικά της έξοδα από Αθήνα και ζητά να συζητηθεί έστω την Τετάρτη και η Εισαγγελέας συμφώνησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO