Κιβωτός του Κόσμου: Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, επισκέφθηκαν οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου ζητώντας να τηρηθεί η νομιμότητα στην υπόθεσή του.
Την ώρα που οι αρχές εξετάζουν δεκάδες καταγγελίες για κακοποίηση στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου και η οικονομική αστυνομία κάνει φύλλο και φτερό τους λογαριασμούς τόσο του Οργανισμού όσο και του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, σοκάρουν τα απειλητικά μηνύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σε μια προσπάθεια εκφοβισμού των παιδιών και των εργαζομένων που προέβησαν σε καταγγελίες.

«Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις. Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί βγαίνοντας στα κανάλια, πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε την σκανδάλη. Και μην μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένειά μου και όχι απλά ένα κτίριο», αναφέρει το μήνυμα.

Αλλαγή… «πλεύσης»
Την ίδια στιγμή η Κιβωτός άλλαξε όνομα και λογότυπο στην επίσημη σελίδα της στα social media. Η σελίδα μετονομάζεται προσωρινά από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικτές της Κιβωτού». Μάλιστα ανήρτησαν και βίντεο στο οποίο όπως υποστηρίζουν φαίνεται το ανήλικο παιδί του πατέρα Αντωνίου να κοιμάται μέσα σε αυτοκίνητο, καθώς έχει απαγορευτεί η είσοδος της οικογένειας στο διαμέρισμα που διατηρούσαν μέσα στην Κιβωτό.

Στο βίντεο μάλιστα φαίνεται μια γυναίκα, που οι διαχειριστές της ιστοσελίδας υποστηρίζουν ότι είναι παιδίατρος, να εξετάζει το παιδί καθώς ήταν άρρωστο μέσα στο αυτοκίνητο.

Κανείς δεν γνωρίζει που διαμένει ο πατέρας Αντώνιος και η οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, έχουν νοικιάσει σπίτι και αποθήκη, με τους δικηγόρους του ζευγαριού να υποστηρίζουν ότι παρανόμως δεν επετράπη στην οικογένεια να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα από το διαμέρισμά της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα