Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις - Έβαλε σιγαστήρα στο όπλο και σκότωσε την 19χρονη

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις - Έβαλε σιγαστήρα στο όπλο και σκότωσε την 19χρονη

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της δολοφονίας της 19χρονης. Οι κινήσεις του μετά το έγκλημα και η ανάρτηση στα social media.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί ο 25χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 19χρονη σύντροφό του. Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία κι οπλοκατοχή.

Ο 25χρονος γυναικοκτόνος φέρεται μάλιστα να υποστήριξε πως η 19χρονη είδε κάποια μηνύματα στο κινητό του και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς μεταξύ τους. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά είπε: «μου έχει δηλώσει την μεταμέλειά του, είναι συντετριμμένος».

Ο καθ' ομολογίαν δράστης παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές, ύστερα από την εν ψυχρώ δολοφονία της 19χρονης κοπέλας λέγοντας στους αστυνομικούς «ελάτε γιατί την σκότωσα». Σύμφωνα με μαρτυρίες το ζευγάρι είχε συχνούς καυγάδες, ενώ φαίνεται πως η παθολογική ζήλια που έτρεφε ο δράστης για την κοπέλα ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του.

 Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας

Οταν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί πήγαν στην κατοικία της οδού Βάμβα στον Πειραιά, είδαν την κοπέλα νεκρή στον καναπέ, σε ύπτια θέση, ενώ ο δράστης την είχε σκεπάσει με ένα σεντόνι. Ο 25χρονος δολοφόνος πυροβόλησε την άτυχη κοπέλα χρησιμοποιώντας όπλο με σιγαστήρα, γι' αυτό πιθανώς και δεν άκουσαν τίποτα οι γείτονες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. 

Ακολούθως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά κι ομολόγησε το έγκλημα. «Θέλω να παραδοθώ. Εχω κάνει χρήση κοκαΐνης. Είχα έναν τσακωμό με την κοπέλα μου και την πυροβόλησα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ο 25χρονος τέθηκε υπό κράτηση και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου αντίκρισαν νεκρή την κοπέλα.

 Στην κατάψυξη, βρήκαν κρυμμένο ένα νεσεσέρ τυλιγμένο με μια σακούλα. Μέσα υπήρχε το όπλο, η γεμιστήρα, μία σφαίρα, ένα πτυσόμμενο γκλοπ και ένας σιγαστήρας.

Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μεταφερθεί όλα τα πειστήρια, τα οποία μαζί με την ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Μάλιστα, τα ερωτήματα που ζητούν απάντηση για τη γυναικοκτονία στον Πειραιά είναι πολλά. Πού βρήκε το όπλο και γιατί το είχε στο διαμέρισμα; Πού πήγε μετά τη δολοφονία, δεδομένου ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν παραδόθηκε αμέσως αλλά πρώτα πήγε να περπατήσει για να «ξεθολώσει» το μυαλό του.

 Oι τσακωμοί, η ζήλια και τα ναρκωτικά

Το ζευγάρι καυγάδισε για λόγους ζηλοτυπίας, όπως είπε στις Αρχές ο ίδιος ο δράστης και τότε εκείνος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο 25χρονος, αλβανικής καταγωγής, παρουσιάστηκε αυτοβούλως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Α.Τ. του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής, μετά από καυγά που είχαν. Το όπλο φέρεται να το είχε προμηθευτεί από Ρουμάνους έναν χρόνο πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 19χρονη είχε σχολάσει από το μπαρ που δούλευε στην Καλλιθέα. Πήγε να συναντήσει τον σύντροφό της, στο σπίτι του στον Πειραιά.  Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να αρπάξει το όπλο και να την πυροβολήσει. 

Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά. «Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, σύμφωνα με το Star. 

Η τελευταία ανάρτηση του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν ή λίγο μετά την δολοφονία, ο 25χρονος- αλβανικής καταγωγής – είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα social media. Στην ανάρτησή του αυτή έγραψε: «Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα