Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας: Η καρδιά της κόρης μου ξέρει μόνο να αγαπάει

Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας: Η καρδιά της κόρης μου ξέρει μόνο να αγαπάει

Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στον ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στην 21χρονη Έμμα, που «έσβησε» λίγες μέρες μετά την παράσυρσή της από το αυτοκίνητο ενός 26χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν νωρίτερα το τελευταίο αντίο στην 21 ετών Έμμα, που έχασε τη ζωή της έπειτα από παράσυρση, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η απόφαση της οικογένειά της να δωρίσει τα όργανά της και να προσφέρει ζωή σε συνανθρώπους της, συγκίνησε το πανελλήνιο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή της άτυχης φοιτήτριας. Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους συνόδευσαν την αγαπημένη τους Έμμα στην τελευταία της κατοικία.

Τα όσα έχουν βιώσει τις τελευταίες ημέρες δεν τα χωρά ανθρώπινος νους. Δεν πέρασαν λίγες ώρες αφότου η Έμμα βρισκόταν στην αγκαλιά τους, όταν έμαθαν πως είχε «χτυπηθεί» από αυτοκίνητο στην «καρδιά» της πόλης όπου σπούδαζε. Ταξίδεψαν , βρέθηκαν στο νοσοκομείο, άκουσαν από τους γιατρούς τα χειρότερα νέα που θα μπορούσε να ακούσει γονιός και όμως βρήκαν τη δύναμη μέσα από τον θάνατο της κόρης τους να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να ζήσουν.

Η αδερφή και η μητέρα της Έμμας, εμφανίστηκαν με λευκά στην κηδεία της 21χρονης. Μια κίνηση που κρύβει έναν συμβολισμό, τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24,  εκμυστηρεύτηκε η μητέρα σε κοντινούς της φίλους. «Για μένα δεν έχει πεθάνει. Η καρδιά της εξακολουθεί να χτυπά», ανέφερε.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει να χτυπά, δίνοντας ζωή σε μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού που ήταν στο τελικό στάδιο ανεπάρκειας και μέχρι τώρα υποστηριζόταν από δύο μηχανήματα. «Μια καρδιά λιονταρίσια», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο ΟPEN η μητέρα της, τονίζοντας πως η 40χρονη «είναι διπλά τυχερή, πήρε μια καρδιά που ξέρει μόνο να αγαπά». Η ίδια μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Ένας 62χρονος από τα Γρεβενά έλαβε το ήπαρ της Έμμας, ενώ μια 55χρονη στο Λαϊκό και μία 52χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, έλαβα τους νεφρούς της φοιτήτριας. Η δωρεά οργάνων ήταν άλλωστε επιθυμία της ίδιας της 21χρονης, την οποία είχε εκφράσει στα κοντινά της πρόσωπα. Και ίσως αυτό είναι το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει την οικογένειά της, ότι η άτυχη φοιτήτρια «φεύγοντας» χάρισε ζωή…

Πηγή: creta24.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα