Κιβωτός του Κόσμου: Bγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι

«Bγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια και έχω αποδείξεις. Θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε», δηλώνει στο MEGA η Ευγενία, πρώην φιλοξενούμενη στην Κιβωτό του Κόσμου από τα 9 της χρόνια.

Η Ευγενία, το κορίτσι που μεγάλωσε στην Κιβωτό του Κόσμου και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της, μίλησε στο MEGA και δήλωσε πως εξακολουθεί να εμμένει στις καταγγελίες της. Για εκείνη, καθώς και για αλλα ταλαιπωρημένα παιδιά, η Kιβωτός δεν ηταν σανίδα σωτηρίας.

«Έχω πει για άτομα, έχω πει ονόματα, έχω βγει με το πρόσωπό μου. Και γι’ αυτόν τον λόγο βγήκα με το πρόσωπό μου, γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι. Ξέρω ότι όλα είναι αλήθεια και για το κάθε τι έχω αποδείξεις. Θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε», δήλωσε.

Η Ευγενία οδηγήθηκε με εισαγγελική εντολή σε ηλικία εννέα ετών μαζί με τα 4 αδέλφια της αρχικά στη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό, στη συνέχεια στην Πωγωνιανή στα Γιάννενα, και τιμωρητικά, όπως λέει στο τέλος στη Χίο, όπου οι υπεύθυνοι της δομης τη χώρισαν από τα αδέλφια της.

Όπως καταγγέλλει, εργαζόμενος – παιδαγωγός στην Πωγωνιανή την ξυλοκόπησε.

«Ανέβηκε πάνω, με έπιασε από τους ώμους, με έβαλε στην τουαλέτα και με τον ποπό μου, επειδή εγώ τραβιόμουν, τσίριζα, έκλαιγα, με έβαλε πάνω με πολλή φορά και με κοπάνησε και έσπασε το καπάκι της τουαλέτας».

Τα σκοτεινά δωμάτια της Κιβωτού
Οι αποκαλύψεις για τα όσα γίνονταν στα σκοτεινά δωμάτια της Κιβωτού του Κόσμου συνεχίζονται με νέες σοκαριστικές μαρτυρίες τροφίμων.

« Επειδή είχα φόβο το σκοτάδι, στην Αλικαρνασσού υπήρχε μια αποθήκη που δεν είχε φώτα, με βάλανε εκεί πέρα μέχρι να ηρεμήσω. Ξύλο, σφαλιάρες, σπρωξίματα», ανέφερε πρώην τρόφιμος της Κιβωτού.

Πρώην τρόφιμος στα σπίτια της Κιβωτού από τα 8 έως τα 18 του χρόνια, ο νεαρός σήμερα μίλησε για την τιμωρία της απομόνωσης που του επέβαλλαν εργαζόμενοι στη δομή, αλλά και για την επιβράβευση με κρουαζιέρες και ταξίδια στο εξωτερικό, μόνο σε όσους ήταν υπάκουοι.

Στο στόχαστρο των αρχών έχει μπει και ένας θεολόγος, εργαζόμενος της Κιβωτού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν καταγγελίες σε βάρος του από το 2015 για ξυλοδαρμούς παιδιών τόσο στη δομή των Ιωαννίνων, όσο και στη δομή του Βόλου. Μαζί του στις δομές εργάζονταν και η σύζυγός του.

Μega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα