Ημαθία: Ο πατέρας κήδευσε μόνος την 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Aφαντος ο οδηγός

Ημαθία: Ο πατέρας κήδευσε μόνος την 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Aφαντος ο οδηγός

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Παλαιοχώρα Ημαθίας, μετά την χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε όταν οδηγός παρέσυρε μητέρα με δύο μικρά παιδιά που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου και αμέσως μετά εγκατέλειψε τα θύματα. Το 15χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του ακαριαία ενώ η μητέρα και η 11χρονη αδερφή της νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με το OPEN η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη.

 Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος παράτησε στο όχημα στο σημείο του δυστυχήματος και εξαφανίστηκε ακόμα αναζητείται. Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος κήδευσε τη 15χρονη μόνος του το Σάββατο, έχοντας φυσικά την ίδια στιγμή στο μυαλό του την τραυματισμένη κόρη και σύντροφό του.

 Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα

Όπως είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στο ethnos.gr μια 37χρονη Ρομά περπατούσε το βράδυ του Σαββάτου στην άκρη του δρόμου μαζί με τα παιδιά της ηλικίας 12 και 15 ετών, επιστρέφοντας πιθανότατα από κάποιο γειτονικό σπίτι.

Διερχόμενο αυτοκίνητο με οδηγό Ρομά παρέσυρε και τις τρεις , σκοτώνοντας ακαριαία την 15χρονη. Η 37χρονη μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας ενώ η 12χρονη μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Η 12χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα στην κνήμη αλλά και στον θώρακα, όπως και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η ίδια παρακολουθείται τόσο από ορθοπαιδικούς όσο και από παιδοχειρουργούς.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε μέσα στον συνοικισμό Παλαιοχώρα που κατοικείται κυρίως από Ρομά, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα