Σεπόλια: Οι σοκαριστικοί διάλογοι και ο ρόλος της μητέρας της 12χρονης

Οργή προκαλούν τα νέα μηνύματα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και τα οποία έστελνε η 37χρονη μητέρα στη 12χρονη κόρη της. Σε αυτά της ζητά να της βρει χρήματα, ενώ όπως θα δούμε λέει επιτακτικά στο παιδί να σβήσει από το κινητό της τον διάλογό τους. Όλα αυτά μετά την αποκάλυψη ότι η 37χρονη μητέρα έπαιρνε δώρο στην μαθήτρια κόρη της ηλεκτρονικά τσιγάρα.
«Φως» για το ρόλο της μητέρας της 12χρονης ρίχνουν τα μηνύματα και οι μαρτυρίες που έρχονται να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ αυτής της αποτρόπαιας υπόθεσης.

Είναι Αύγουστος. Το παιδί βρίσκεται στη Λευκάδα. Το μαρτύριο το οποίο βιώνει σε λίγο πρόκειται να αποκαλυφθεί. Και η μητέρα της, της ζητάει να…σβήσει τα μηνύματα.

Μητέρα: Τι θα κάνεις; Απάντησε η άλλη γ(…) τη φάρα μου;
12χρονη: Όχι δεν μου απάντησε, μην στέλνεις τέτοιο.
Μητέρα: Καλά γεια.
12χρονη: Θα σου πω εγώ. Έλα γεια.
Μητέρα: Του χρόνου. Σβήσε τα μηνύματα

Ζητούσε επίμονα χρήματα
Η 37χρονη φέρεται να επιμένει και να ζητά επιτακτικά από τη 12χρονη κόρης της να της βρει χρήματα.

Μητέρα : Τι έγινε; Έχουμε κανένα νέο;
12χρονη : Όχι
Μητέρα : Δεν της έστειλες; Με δουλεύεις κι εσύ μου φαίνεται.

Την ίδια στιγμή, μία γειτόνισσα της οικογένειας αναφέρει πως σε μία συνάντηση της 12χρονης με άγνωστο άτομο ήταν παρούσα και η μητέρα.

«Έχει τύχει να δω την 12χρονη ένα βράδυ σε ένα πάρκο και κάποια στιγμή βγήκε αυτή με έναν άνδρα και από πίσω η μαμά της. Στην αρχή φοβήθηκα που είδα το παιδί με έναν άσχετο νεαρό αλλά μετά που είδα τη μαμά, ηρέμησα» δήλωσε γειτόνισσα της 12χρονης.

Η 37χρονη, έχοντας στο πλευρό της τα μεγάλα παιδιά της αλλά και τα συγγενικά της πρόσωπα, αρνείται ότι γνώριζε τα όσα φρικιαστικά βίωνε το παιδί της.

Παιδικό τραύμα και αντιμετώπιση
Τα όσα βίωσε η 12χρονη, που δυστυχώς ίσως δεν είναι το μοναδικό παιδί συζητήθηκαν στην ημερίδα «Τραύμα και Θαύμα».

«Να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβάλλουν όσοι μπορούμε στην πρόληψη του τραύματος» είπε ο ψυχολόγος- ψυχοθεραπευτής, Γρηγόρης Βασιλειάδης.

Οικογένεια και σχολείο είναι οι βασικοί πυλώνες στήριξης των παιδιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα