Σεπόλια: Στον Κορυδαλλό ο σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη της 37χρονης μητέρας

Σεπόλια: Στον Κορυδαλλό ο σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη της 37χρονης μητέρας

Η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ίδια της την κόρη παραμένει σε ειδικά διαμορφωμένο κελί. Σήμερα δέχτηκε και τις πρώτες επισκέψεις. Το κατώφλι των φυλακών πέρασαν η μεγάλη της κόρη αλλά και ο πρώην σύζυγός της οι οποίοι έμειναν μαζί της για ώρα.
Την πρώτη της επίσκεψη δέχτηκε σήμερα το πρωί η 37χρονη μητέρα της 12χρονής κακοποιημένης κοπέλας, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Η μεγαλύτερη της κόρη αλλά και ο πατέρας των παιδιών χρειάστηκε μάλιστα να πάνε δύο φορές στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού για να καταφέρουν να τη δουν.

Στις εννέα παρά δέκα το πρωί η κόρη αλλά και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης μητέρα του 12χρονου κοριτσιού πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Στη συνέχεια οι σωφρονιστικοί τους ενημέρωσαν όμως ότι δεν μπορούν να τη δουν καθώς για τη συγκεκριμένη κρατούμενη ισχύει ειδικό καθεστώς επισκεπτηρίου.

Είκοσι λεπτά μετά τη μία, πατέρας και κόρη επέστρεψαν στις φυλακές καθώς το προβλεπόμενο επισκεπτήριο για την 37χρονη ήταν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις τρεις. Έμειναν μαζί της για περίπου ώρα.

Μπήκαν με άδεια χέρια αλλά βγήκαν με μία σακούλα ο ένας και μία βαλίτσα ο άλλος στο χέρι. Αποχώρησαν πεζοί χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση στις κάμερες.

Απομονωμένη η 37χρονη
Η κατηγορούμενη μητέρα συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή της στην εκπόρνευση της 12χρονης κόρης της.

«Η κατάσταση της δεν είναι καλή, κλαίει, αρνείται πάλι, τα πάντα, τις κατηγορίες» δήλωσε η δικηγόρος της.

Η 37χρονη παραμένει σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και προαυλίζεται μόνη της ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες φοβάται για τη ζωή της. Φέρεται να έχει ζητήσει μία τηλεόραση για να μαθαίνει τι βγαίνει στη δημοσιότητα σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της αλλά και την ίδια.

Προσέρχονται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ
Δύο ακόμη άνδρες, ηλικίας 43 και 54 ετών, που φέρονται να συνομιλούσαν με την 12χρονη, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μέχρι στιγμής όσοι έχουν επισκεφθεί την διεύθυνση ανήλικων, υποστηρίζουν ότι έχουν συνομιλήσει μόνο με μία κοπέλα της οποίας την ηλικία δε γνώριζαν, πίστευαν ότι συνομιλούν με μία ενήλικη κοπέλα αλλά αυτό θα το κρίνουν οι ανακριτικές αρχές.

«Οι χρήστες που έχουν μπει εκεί, έχουν μπει για να βρουν ενήλικο πρόσωπο, με σκοπό να κάνουν μία γνωριμία, άλλωστε είναι μία πλατφόρμα που όταν μπαίνεις δηλώνεις ότι είσαι 18» είπε ο δικηγόρος, Όθων Παπαδόπουλος.

Και οι δύο, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

«Συναινετικός χημικός ευνουχισμός»
Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του, για τον χημικό ευνουχισμό έκανε ο υπουργός εσωτερικών Μάκης βορίδης. Τόνισε ότι εκφράζει μία προσωπική άποψη και ότι η συγκεκριμένη ιατρική πράξη εφόσον εφαρμοστεί στη χώρα μας θα γίνεται μόνο συναινετικά και όχι τιμωρητικά.

«Θα ήταν κάτι που θα έδειχνε μία κατανόηση της καταστάσεως του, της σοβαρότητας των εγκλημάτων που έχει διαπράξει, τη θέληση του να μη τα κάνει στο μέλλον» εξήγησε ο υπουργός.

Από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης υποστήριξε ότι σε κάποια ειδεχθή εγκλήματα ο υφ’ όρον απόλυση του κατάδικου θα πρέπει να δίνεται με πολύ αυστηρούς όρους και με το σταγονόμετρο.

«Στη ζυγαριά να μείνει μέσα και να εκτίσει όλη την ποινή και να μη του δοθεί δεύτερη ευκαιρία που είναι ένα σκληρό μέτρο» δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου όσοι εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση παιδεραστίας, να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα