Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η νικήτρια του GNTM παρέσυρε 60χρονο με το αυτοκίνητο. Καρέ καρέ η σύγκρουση

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η νικήτρια του GNTM παρέσυρε 60χρονο με το αυτοκίνητο. Καρέ καρέ η σύγκρουση

Ένας άντρας είναι πεσμένος στην άσφαλτο με τη μηχανή του λίγα μέτρα μακριά. Είναι εικόνα ντοκουμέντο μετά την παράσυρσή του από αυτοκίνητο που οδηγούσε πρώην φιναλίστ ριάλιτι μοντέλων τα ξημερώματα.
Γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα, το γνωστό μοντέλο οδηγούσε το ασημί όχημα επί της οδού Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 20χρονη πέρασε το πορτοκαλί παλλόμενο φανάρι με κατεύθυνση προς την Αχαρνών, και παρέσυρε τον 60χρονο άνδρα που οδηγούσε μηχανή επί της οδού Αριστοτέλους.

Καρέ καρέ η σύγκρουση
Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας βλέπουμε το ασημί όχημα που οδηγούσε η 20χρονη να περνάει από την οδό Πιπίνου χωρίς να ελαττώνει ταχύτητα. Ο μηχανή του 60χρονου καρφώνεται στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου και το σώμα του σέρνεται στην άσφαλτο.

«Η ταχύτητα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φανταζόμαστε. Εγώ μετρώ 55χλμ την ώρα και ίσως 45 για το μηχανάκι».

Το μοντέλο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε πέντε σταθμευμένα οχήματα. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ότι το πρώτο κατά σειρά παρκαρισμένο όχημα τραντάζεται ολόκληρο αφού η 20χρονη έπεσε με τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου της. Ένα από τα υπόλοιπα σταθμευμένα έχει διαλυθεί στο πίσω μέρος αριστερά από το χτύπημα και η δεξιά πλευρά του έχει καταλήξει πάνω σε κορμό δέντρου.

Η 20χρονη σε κατάσταση σοκ βγήκε από το αυτοκίνητό της να δει τι έχει συμβεί. Και όλα αυτά λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. Είδε ότι ο 60χρονος ήταν αιμόφυρτος στην άσφαλτο με γείτονες να έχουν κατέβει για να βοηθήσουν και να καλέσουν ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Το 20χρονο μοντέλο οδηγήθηκε στο τμήμα και αφέθηκε ελεύθερο, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα