Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 40χρονος που έλιωσε μέχρι θανάτου νεογέννητο γατάκι

Θεσσαλονίκη: Διδάκτωρ στο ΑΠΘ ο 40χρονος που έλιωσε μέχρι θανάτου νεογέννητο γατάκι

 
Ήταν τέλη Αυγούστου όταν κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει έναν άνδρα στη Θεσσαλονίκη να πατάει βάναυσα και να λιώνει το κεφάλι ενός μικρού αδέσποτου γατιού. Ο άνδρας αυτός έχει πλέον ταυτοποιηθεί από τις αρχές και σύμφωνα με την αστυνομία είναι μάλιστα και διδάκτωρ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει σχέση με το περιστατικό.
20 Αυγούστου….κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη φρίκη και την απάνθρωπη πράξη ασυνείδητου που χωρίς ίχνος δισταγμού ποδοπατά και λιώνει ένα αδέσποτο γατάκι σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Ο ασυνείδητος άντρας έχει πλέον ταυτοποιηθεί από τις αρχές. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται 40χρονο Διδάκτωρ και Ερευνητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό.

Ο 40χρονος δήλωσε : Σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκομαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι μπορεί να λεχθεί και τι όχι. Είμαι ένας πάρα πολύ μορφωμένος άνθρωπος και έχω οικογένεια. Είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έγκριτος και επαγγελματικά και κοινωνικά».

To βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αποτροπιασμού, μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο άνδρας κοίταξε τριγύρω μήπως τον έχει δει κάποιος περαστικός και αποχώρησε.

Και συνεχίζει στην δήλωση του ο 40χρονος: «Περιμένω να με ενημερώσουν οι αστυνομικοί. Όλα πρέπει να γίνουν με τον αρμόδιο τρόπο και να αποσαφηνιστούν».

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του φερόμενου δράστη για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα