Πέτρος Τατσόπουλος: Ήταν εξαιρετικά πιθανό να πεθάνω από την ασθένεια που τη λένε «σιωπηλό δολοφόνο»

Πέτρος Τατσόπουλος: Ήταν εξαιρετικά πιθανό να πεθάνω από την ασθένεια που τη λένε «σιωπηλό δολοφόνο»

Απέναντι από την Ίνα Ταράντου στην εκπομπή «Εμείς» του Open βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Τατσόπουλος και προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τους θετούς γονείς του αλλά και την περιπέτεια υγείας που τον έφερε ένα βήμα από το θάνατο.

«Όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά στο θάνατο, πρώτα από όλα ευγνωμονείς τους ανθρώπους που σε κράτησαν στη ζωή, τους γιατρούς. Αν πέθαινα, που ήταν εξαιρετικά πιθανό στη συγκεκριμένη ασθένεια που τη λένε σιωπηλό δολοφόνο, το ανεύρυσμα αορτής, κανένας δεν τους απέδιδε την ευθύνη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να μην κάνουν τυπικά, διεκπεραιωτικά τη δουλειά τους. Την έκαναν με αυταπάρνηση, για αυτό είμαστε τώρα εδώ και συζητάμε» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος σε ότι αφορά την περιπέτεια υγείας του.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν δύο τρεις μήνες μετά από τις τελευταίες εκλογές, που είχα κατέβει υποψήφιος αλλά δεν νομίζω ότι είχε σημασία. Με χτύπησε στον αέρα, στη μέση μιας συζήτησης για το μεταναστευτικό κι η συζήτηση ήταν ήπια. Η πολιτική έχει αρρωστήσει πολλούς ανθρώπους, που βγήκαν με έλκος, με καρδιακά προβλήματα κ.ά.».

Η εξομολόγηση για την ανάδοχη οικογένεια που μεγάλωσε
Ο Πέτρος Τατσόπουλος αναφέρθηκε στην ανάδοχη οικογένεια που μεγάλωσε αλλά και την σχέση του με τη βιολογική του μητέρα.

«Τα δύο πρώτα χρόνια ήμουν στο ίδρυμα και μετά με πήρε μια ανάδοχη οικογένεια. Η πρώτη παιδική μου ανάμνηση και δείχνει πόσο αντικρουόμενα αισθάνονται τα παιδιά, είναι με μια μηχανή από τις παλιές που είχαν καλαθάκι δίπλα. Οδηγούσε ένα από τα αδέρφια που είχα στην ανάδοχη οικογένεια και ένιωθα υπέροχα και ταυτόχρονα φόβο. Στεναχωρήθηκα όταν πήγα σε άλλη οικογένεια γιατί ήταν σαν να με παίρνουν από την οικογένειά μου. Οι Τατσόπουλοι που με υιοθέτησαν μου έκαναν πολλά δώρα και αυτό κάπως καταπράυνε την όλη στεναχώρια. Ήταν βέβαια τρυφεροί άνθρωποι», ανέφερε ο Πέτρος Τατσόπουλος και πρόσθεσε: «Γνώρισα τη βιολογική μου μητέρα αλλά ήταν απλά μια πληροφορία σε όλη μου τη ζωή. Το βίωμα ήταν οι θετοί μου γονείς».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα