Καισαριανή: Καρέ καρέ καυγάς ανήλικων που κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο

Καισαριανή: Καρέ καρέ καυγάς ανήλικων που κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο

Ο κύκλος βίας μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία της Αττικής συνεχίζεται.

Αυτήν τη φορά, δύο ανήλικοι μαθητές γυμνασίου της Βούλας επιτέθηκαν σε 14χρονο μαθητή του σχολείου με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά.

Όπως έγινε γνωστό, τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης, έξω από το σχολείο τους και αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων, ένας 15χρονος με τον 13χρονο φίλο του προσέγγισαν το θύμα και τον χτύπησαν προκαλώντας του αμυχή στην κοιλιακή χώρα.

«Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό, περισσότερη αστυνόμευση; Κάπως πρέπει να τελειώσει αυτό», λέει ο πατέρας του 14χρονου.

Ο 15χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη μαζί με τη μητέρα του. Ο φίλος του έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Αυξάνονται τα περιστατικά βίας ανηλίκων
Τα περιστατικά βίας με μαχαίρια μεταξύ ανηλίκων είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

«Κάτι τυπάδες που την πέφταν σε παιδιά με μαχαίρι και παίρναν πράγματα, το καλοκαίρι είχε γίνει», λένε μαθητές, μάρτυρες περιστατικών.

Μαχαιριές γύρω από τα σχολεία
Σχολείο στην Καισαριανή, Δευτέρα μεσημέρι. Οι μαθητές δεν κρατούν τσάντες, αλλά μαχαίρια.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το MEGA, καταγράφει μόλις την αρχή του καυγά που κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων.

«Εγώ είδα τους αστυνομικούς που είχαν έρθει και το φρόντιζαν το παιδί, το είχαν μαχαιρώσει στο χέρι, την πλάτη και είχε και εδώ πίσω αίμα, δεν ξέρω αν ήταν από ξύλο ή από μαχαίρωμα», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο 16χρονος έπεσε αιμόφυρτος μετά τον αιματηρό καυγά και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Δράστης και θύμα φέρονται να είναι γνωστοί στην περιοχή για την παραβατική τους δράση.

«Τραμπουκίζουν παιδιά για να τους πάρουν λεφτά ή τα τραμπουκίζουν για να πάνε μαζί τους να τους σουπερμάρκετ να κλέψουν πράγματα».

«Είναι πάρα πολύ τρομακτικό και φοβούνται και οι γονείς μου να κυκλοφορώ μόνη μου με τους φίλους μου. Αυτά τα παιδιά δημιουργούσαν προβλήματα και στα σχολεία μας, ερχόντουσαν και χάλαγαν τις βρύσες», λένε μαθητές.

«Βγαίνουμε μόνο τα μεσημέρια»
Οι γονείς πλέον φοβούνται να αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν ελεύθερα καθώς τα περιστατικά μεταξύ ανηλίκων πληθαίνουν συνεχώς.

«Εγώ βγαίνω μόνο μεσημέρι γιατί οι γονείς μου δε μου επιτρέπουν να είμαι το απόγευμα γιατί είναι μεγάλες ομάδες 15χρονων και κυκλοφορούν με όπλα».

Ο 15χρονος δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα