Έγκλημα Κυψέλη: Ο γολγοθάς ενός πατέρα για την αλήθεια

Έγκλημα Κυψέλη: Ο γολγοθάς ενός πατέρα για την αλήθεια

Το άψυχο σώμα της 23χρονης κόρης του, Φωτεινή βρέθηκε στο Κέντρο της Αθήνας, ενώ ζούσε σε συνθήκες «κόλασης» με τα 3 παιδιά της.

Ο Νικος Μπακογιώργος, πατέρας του θύματος δηλώνει: «Θέλω να δω αυτόν που σκότωσε το παιδί μου πίσω από τα κάγκελα. Την κόρη μου την βρήκαν νεκρή και την είχα ως «αγνώστων στοιχείων. Έμεινε 1 μηνά στο νεκροτομείο».

Ο Χάρης Βεραμόν, ιδιωτικός ερευνητής: «Όπως βρέθηκε το πτώμα της 23χρονης Φωτεινής, δείχνει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ήταν έγκυος τότε. Είχε σημάδια και τραύματα. Την σωρό της Φωτεινής συνέλεξε το ασθενοφόρο και δεν την πήρε το τμήμα ανθρωποκτονιών».

Ο κ. Μπακογιώργος καταγγέλλει: «Το παιδί μου κακοποιούνταν και εκδίδονταν, κακοποιούσαν και τα παιδιά».

Ο ιδιωτικός ερευνητής ανέφερε για την Φωτεινή: «Ήταν συνέχεια χτυπημένη στο πρόσωπο, δεχόταν ψυχολογική και σωματική βία, την έβγαλα στην επαιτεία και την εξέδιδαν».

«Δεν ήξερα τις καταστάσεις που περνούσε η κόρη μου και για αυτό δεν μπορούσα να ενεργήσω», εξήγησε ο Νίκος Μπακογιώργος.

Ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε: «υπάρχει μια γυναικά 56ετων με συγκεκριμένες καταγγελίες, περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η Εισαγγελία. Όλη η γειτονιά γνώριζε τι βίωνε η Φωτεινή, κάνεις δεν πήγε κατευθείαν στην εισαγγελέα».

Ο πατέρας της Φωτεινή είπε: «Είναι σαν να περπατάς σε σκοτάδι και στη γωνία βλέπεις ένα φως».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα