Κυψέλη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης - Δηλώνει αμετανόητος για το έγκλημα

Κυψέλη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης - Δηλώνει αμετανόητος για το έγκλημα

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών στον 40χρονο που σκότωσε την 36χρονη στην Κυψέλη.

Εις βάρος του ασκήθηκε ακόμα δίωξη και για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας αμέσως μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του οδηγήθηκε στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη το πρωί.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο εδώ και εβδομάδες, καθώς οι έρευνες της Ασφάλειας Αθηνών δείχνουν ότι ο 40χρονος είχε αγοράσει το μαχαίρι, με το οποίο δολοφόνησε την 36χρονη, πριν από δύο εβδομάδες στην περιοχή της Ομόνοιας και όταν ο ίδιος πήγε στο ραντεβού που είχε δώσει με τη γυναίκα ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει.

Μια ακόμη γυναικοκτονία φρίκης…

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των κατοίκων της περιοχής που είδαν το άγριο φονικό με δράστη τον άνδρα, που με ένα μεγάλο μαχαίρι κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστικό. Ο 40χρονος είχε μαχαιρώσει την 36χρονη σε διάφορα σημεία του σώματος της. Αρχικά στην κοιλιά, στη συνέχεια στο πρόσωπο όπου οι αρχές εντόπισαν ένα μεγάλο τραύμα ενώ είχε σχεδόν ακρωτηριάσει το δεξί χέρι της 36χρονης.

«Δεν μετανιώνω που την σκότωσα»
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών μαζί με ειδικούς φρουρούς της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών κατάφεραν να συλλέξουν άμεσα πληροφορίες και να ταυτοποιησουν τον δράστη.

Μετα από περίπου δυο ώρες κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν στην οδό Θήρας, σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο 40χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη, η οποία δανειζόταν από αυτόν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθά και τον σύζυγό της που ήταν άνεργος.

Όταν του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος πήγε έξω από το σπίτι, και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

«Ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα», δήλωσε ο 40χρονος κατηγορούμενος.

Μόλις το ασθενοφόρο παρέλαβε την 36χρονη για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν τις έρευνες. Λίγα λεπτά μετά, βρήκαν το μαχαίρι στη λάμα του οποίου υπήρχαν ίχνη από αίματα.

Ο σύζυγος της 36χρονης φέρεται να γνώριζε ότι η γυναίκα του είχε ραντεβού με τον 40χρονο και όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί, εκείνος τους έδωσε τα στοιχεία του δράστη.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε σπασμένο το κινητό τηλέφωνο του θύματος και μια ακόμη συσκευή που ανήκε στον δράστη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα