Ζεφύρι: Έκαψαν το σπίτι του αδερφού τους γιατί δεν τους έδωσε λεφτά για αλκοόλ και ναρκωτικά

Ζεφύρι: Έκαψαν το σπίτι του αδερφού τους γιατί δεν τους έδωσε λεφτά για αλκοόλ και ναρκωτικά

Ένα απίστευτο συμβάν διαδραματίστηκε το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου στα δυτικά προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ζεφυρίου.

Δύο αδέρφια έκριναν… σκόπιμο να κάψουν το σπίτι του αδερφού τους γιατί δεν τους έδινε χρήματα για να αγοράσουν αλκοόλ και ναρκωτικά.

Μάλιστα οι δράστες, επισκέφθηκαν δυο φορές το σπίτι του θύματος την πρώτη πετώντας βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προκαλέσουν μικρές υλικές ζημιές ενώ τη δεύτερη χρησιμοποιώντας μπιτόνια βενζίνης το έκαψαν ολοσχερώς.

Η υπόθεση με πρωταγωνιστές τον 43χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών και τα δυο αδέρφια του, ξεκίνησε στη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως κατήγγειλε το θύμα, βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Ζεφυρίου όταν άρχισαν να χτυπούν την πόρτα τα δυο αδέρφια του που διαμένουν στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι δύο άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών και άρχισαν να του ζητούν να τους δώσει χρήματα για να πάρουν ποτά και ουσίες.

Ο 43χρονος αρνήθηκε λέγοντας τους χαρακτηριστικά «έχω τέσσερα παιδιά και γυναίκα να ταΐσω. Φύγετε, δεν σας δίνω φράγκο!».

«Αφού δεν μας δίνεις φράγκο, θα σου κάψουμε το σπίτι», απάντησαν σύμφωνα με τον 43χρονο τα δύο αδέλφια του και έφυγαν.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν και πέταξαν βόμβες μολότοφ στο σπίτι του αδερφού τους, την οποία ευτυχώς ο 43χρονος κατάφερε να σβήσει ενώ περισύλλεξε τα υπολείμματα και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.

Μάλιστα κατέθεσε και μήνυση εναντίον των αδερφών του.

Η δεύτερη επίθεση

Το θύμα μετά τη μήνυση που κατέθεσε και φοβούμενος την εκδίκηση των αδερφών του, πήρε τη γυναίκα του και τα παιδιά του και δραπέτευσε σε συγγενικό σπίτι στην περιοχή της Κορίνθου.

Στις 14 Αυγούστου και ενώ βρισκόταν στο συγγενικό σπίτι δέχεται τηλέφωνο από συγγενή του ο οποίος τον ενημέρωσε ότι τα αδέρφια του είχαν επιστρέψει και με μπιτόνια βενζίνη περιέλουσαν το σπίτι του, έβαλαν φωτιά και το έκαναν στάχτη.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα