Λιμενικό: Τρεις άνθρωποι πνίγηκαν σε Πειραϊκή, Αίγινα και Άλιμο

Λιμενικό: Τρεις άνθρωποι πνίγηκαν σε Πειραϊκή, Αίγινα και Άλιμο

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε Πειραϊκή, Αίγινα και Άλιμο σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή του όρμου Σκαφάκι Πειραϊκής, 79χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά Τζάνειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Ε’ Λιμενικό Τμήμα Ζέας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
 
Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή  της  παραλίας της Αγίας Μαρίνας Αίγινας,79χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά…
 
Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα 19χρονος αλλοδαπός, από την θαλάσσια περιοχή  της  παραλίας του Α’ Αλιπέδου Αλίμου Αττικής. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ”Ασκληπιείο” Βούλας Αττικής. Από το  Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα