Άρτα: Αρνείται ο δράστης ότι πυροβόλησε τη σύζυγό του - Μετανιωμένος για τη δολοφονία του πεθερού του

Άρτα: Αρνείται ο δράστης ότι πυροβόλησε τη σύζυγό του - Μετανιωμένος για τη δολοφονία του πεθερού του

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 29χρονος δολοφόνος του 75χρονου πεθερού του περνά αμίλητος και με σκυμμένο βλέμμα το κατώφλι του εισαγγελέα Άρτας.

Μετά από 2 ημέρες που κρυβόταν στα βουνά και ενώ είχε καταλάβει ότι ο κλοιός γύρω του έσφιγγε το πρωί άνοιξε το κινητό του και κάλεσε τις αρχές λέγοντας τους ότι βρίσκεται στην Δαφνούλα του νομού Ευρυτανίας και τους περιμένει να τον συλλάβουν.

Λίγο μετά τις δέκα ο 29χρονος δράστης οδηγήθηκε στην διεύθυνση αστυνομίας Άρτας. Δύο ημέρες παρέμενε άφαντος, κρυμμένος στο βουνό. Το πρωί όμως άνοιξε το κινητό του και υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο που βρίσκεται.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του ο 29χρονος τώρα δηλώνει μετανιωμένος.

Το άγριο έγκλημα που διέπραξε μπροστά στα μάτια του 2χρονου παιδιού του έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης ξεκίνησε από το σπίτι του στο Μεσόπυργο. Έφτασε στο Αστροχώρι στο πατρικό της πρώην γυναίκας του και αφού επιχείρησε πρώτα να σκοτώσει την ίδια χωρίς να τα καταφέρει έστρεψε το όπλο κατά του πατέρας της τον οποίο εκτέλεσε εν ψυχρώ με 4 σφαίρες.

Μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε με το φορτηγάκι του, το οποίο και παράτησε στην γέφυρα Αυλακιού στον Αχελώο Ποταμό. Από εκεί περπάτησε περίπου 10 χιλιομέτρα μέσα από τα βουνά μέχρι να φτάσει στην Δαφνούλα Ευρυτανίας.

Η αφορμή για να ξεχειλίσει το ποτήρι και να ξεσπάσει ο καυγάς μεταξύ του δράστη και της πρώην γυναίκας του ήταν το γεγονός ότι εκείνος της ζήτησε να κρατησει το γιο τους τον 15 Αύγουστο. Εκείνη το αρνήθηκε καθώς η απόφαση του δικαστηρίου προβλέπει ο 29χρονος να βλέπει το παιδί κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τότε εκείνος τράβηξε το όπλο και πυροβόλησε 2 φορές προς το μέρος της. Ο άτυχος 75χρονος πατέρας της μπήκε μπροστά για να την προστατέψει, με το δράστη να τον σημαδεύει και να πατάει τη σκανδάλη τέσσερις φορές μπροστά στα μάτια του 2 ετών παιδιού του και της πεθεράς του, που είναι απαρηγόρητη.

«Έχουμε τεράστια στεναχώρια. Να σαπίσει, να τον λιανίσουν και να τον πετάξουν, με αυτό το κακό που μας έκανε. Μου σκότωσε τον άνθρωπο που είχα μια ζωή, ο δολοφόνος. Να τον τελειώσουν, δεν με νοιάζει, ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Μας άφησε πίσω, είμαι μόνη μου, με πέντε παιδιά και έξι εγγόνια», δήλωσε η σύζυγος του 75χρονου.

Ο 29χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του δεν τον άφηνε να δει το παιδί του και ότι του έλεγαν συνεχώς άσχημα πράγματα για εκείνον προκειμένου να το στρέψουν εναντίον του.

Τι ισχυρίζεται ο 29χρονος
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 29χρονος υποστηρίζει πως λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία εκείνος έπαιζε με το παιδί του και βγήκε ο πρώην πεθερός του, ο οποίος άρχισε να τον βρίζει.

Οι δύο άνδρες μάλωσαν, με τον πεθερό του 29χρονου, όπως υποστήριξε ο δράστης, να τον αποκαλεί ρεμάλι και να λέει πως αξίζει να είναι πατέρας.

Ο 29χρονος ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή θόλωσε, πήρε το περίστροφο από το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησε, ενώ υποστήριξε πως δεν πυροβόλησε τη γυναίκα του. Ωστόσο αυτό έρχεται σε αντίφαση με όσα κατέθεσε η σύζυγός του, η οποία ανέφερε πως πρώτα ο δράστης έστρεψε το όπλο στην πλευρά της και πυροβόλησε δύο φορές. Ο άνδρας αστόχησε κι εκείνη κρύφτηκε, με τον 29χρονο στη συνέχεια να στρέφει το όπλο στον πρώην πεθερό του.

Πηγή: megatv.com

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα