Έγκλημα - Περιστέρι: Νέα αναβολή πήρε στην κατάθεση του ο 22χρονος

Έγκλημα - Περιστέρι: Νέα αναβολή πήρε στην κατάθεση του ο 22χρονος

Kατέθετε σήμερα ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή ο 22χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, αλλά πήρε νέα παράταση.

Σε μία απρόσμενη εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 22χρονου με αποτέλεσμα να πάρει νέα παράταση στην κατάθεσή του.

Σήμερα θα κατέθετε ενώπιον του 25ου Τακτικού Ανακριτή ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα βαρύ κατηγορητήριο, στο οποίο καταγράφονται όχι μόνο οι άγριες συνθήκες θανάτου του θύματος αλλά και κρίσιμα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί για τον χρόνο πριν και τον χρόνο μετά το έγκλημα σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο 22χρονος είχε καταθέσει μία φορά αίτημα ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Στη συνέχεια ο ίδιος κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή. Στα αρχεία της υπηρεσίας ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Πηγή: megatv.com

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα