Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης στην Αίγινα – Η κακοποιητική συμπεριφορά και το τελευταίο μήνυμα

Μυστήριο με τον θάνατο της 20χρονης στην Αίγινα – Η κακοποιητική συμπεριφορά και το τελευταίο μήνυμα

Θρίλερ στην Αίγινα: Η 20χρονη φέρεται οτι τα ξημερώματα της Κυριακής αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της στην οικία όπου διέμενε με τη μητέρα της και το σύντροφό της.

Υπό διερεύνηση βρίσκεται η υπόθεση θανάτου 20χρονης στην Αίγινα που τα ξημερώματα της Κυριακής (31/7) αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Η κοπέλα εντοπίστηκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε με τη μητέρα της και τον σύντροφο τής μητέρας της.

Αρχικά εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα από την ελληνική αστυνομία καθώς η κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπήρχε μία έντονη φημολογία για εκρηκτική σχέση ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφο της μητέρας της. Στις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, άνθρωποι του περιβάλλοντος είπαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι τόσο στην μητέρα όσο και στην ίδια την 20χρονη.

Η 20χρονη σχόλασε από το bar restaurant στο οποίο δούλευε, ήταν χαρούμενη, όπως ανέφεραν συνάδελφοι της, κατευθύνθηκε προς το σπίτι και φαίνεται ότι έδωσε τέλος στη ζωή της.

 Υπάρχουν αναφορές στην αστυνομία ότι έχει στείλει ένα μήνυμα σε μία κολλητή της στο οποίο φέρεται να έλεγε ότι «βρήκα τρόπο να δώσω τέλος σε αυτό που με βασανίζει». Ο φάκελος θα κλείσει μόλις γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και βγουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO