Πάτρα: Νέα στοιχεία για τις εκδορές – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τις εκδορές – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο megatv, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει στοιχεία της δικογραφίας από τις καταθέσεις 50 μαρτύρων σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας που, όπως φαίνεται, δείχνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι Αρχές εστιάζουν στις εκδορές που βρέθηκαν στα δύο κορίτσια, οι οποίες καταδεικνύουν, σύμφωνα με τα πορίσματα των ιατροδικαστών, προσπάθεια φραγής των αεροφόρων οδών.

Σύμφωνα με την κατάθεση των δύο τραυματιοφορέων που κλήθηκαν στο σπίτι της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, δεν υπήρχαν εκδορές που να παρατήρησαν στο πρόσωπο του παιδιού, κάτι που σύμφωνα με την υπεράσπιση της 33χρονης δείχνει ότι αυτές έγιναν σε άλλο χρονικό σημείο.

Στην αντίπερα όχθη, οι ιατροδικαστές υποστηρίζουν πως εφόσον στις εκδορές υπήρχε αίμα, αυτές έγιναν πριν τον θάνατο του παιδιού και δεν ήταν εμφανείς στους τραυματιοφορείς καθώς το παιδί ήταν ώρες νεκρό και μελανιασμένο.

Αντίστοιχη είναι και η περίπτωση της Μαλένας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ελπίς που κλήθηκαν να καταθέσουν να λένε πως δεν παρατήρησαν εκδορές στο πρόσωπο του κοριτσιού και τους ιατροδικαστές να σημειώνουν πως αυτό συνέβη για τον ίδιο λόγο.

Τι υποστηρίζει η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Σημαντικά είναι και τα όσα προκύπτουν από την κατάθεση της αδερφής της 33χρονης, η οποία υποστηρίζει πως η αδερφή της δε θα έβλαπτε τα παιδιά της και δεν αποδέχεται την ενδεχόμενη ενοχή της.

Σε αντίθετη περίπτωση που όντως αποδειχθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έβλαψε τα τρία απιδιά, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να είπε:

«Εάν η Ρούλα έχει σκοτώσει τα παιδιά της, θα περάσει πρώτα από εμένα».

Οι Αρχές εξετάζουν σημεία στην κατάθεσή της τα οποία φαίνεται να είναι ασαφή, όπως ο χρόνος και οι κινήσεις της αδερφής της την ημέρα που πέθανε η Μαλένα.