Εξαφάνιση 46χρονης στην Κρήτη: Τι είπε στη φίλη της στο τηλέφωνο

Εξαφάνιση 46χρονης στην Κρήτη: Τι είπε στη φίλη της στο τηλέφωνο

Η Ειρήνη Τσουρουνάκη, 46 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της, στα Λιβάδια Κισσάμου, τα ξημερώματα της 26ης Ιουνίου. Η 46χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της -ένα ασημί SEAT CORDOBA – προς άγνωστη κατεύθυνση και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

Ο σύζυγός της άρχισε να την αναζητεί αλλά χωρίς αποτέλεσμα.  Ο άνδρας απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία για την έκδοση silver alert.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας, η γυναίκα φημολογείται ότι επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, στο οποίο δήλωσε κατηγορηματικά, ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι της και να επικοινωνήσει με τον σύζυγο της. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η φίλη της 46χρονης την συμβούλεψε να μεταβεί σε κάποιο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την παρουσία της ώστε να σταματήσουν οι έρευνες. Όμως εκείνη, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει άλλα σημάδια ζωής, ούτε έχει μεταβεί σε αστυνομικό τμήμα.

Πάντως ο σύζυγος της εξακολουθεί να την αναζητεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και το μεσημέρι της Παρασκευής ενεργοποιήθηκε και SILVER ALERT για την 46χρονη.

Το silver alert για την εξαφάνιση στα Χανιά
Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι εύσωμη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε φλοράλ σορτσάκι, ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι με τιράντες και σαγιονάρες με λουλούδια.

Έχει ένα μεγάλο τατουάζ με δράκο από τον λαιμό μέχρι την μέση και το ένα της κουντεπιέ είναι παραμορφωμένο από τροχαίο ατύχημα.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το μεσημέρι της 01/07/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα