Δίκη Λιγνάδη: Όταν άκουσα για ένταλμα νόμισα ότι είναι τρολιά – Προκαλεί ο ηθοποιός στην απολογία του

Δίκη Λιγνάδη: Όταν άκουσα για ένταλμα νόμισα ότι είναι τρολιά – Προκαλεί ο ηθοποιός στην απολογία του

Με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας θα συνεχιστεί την Τετάρτη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για 4 βιασμούς έκανε λόγο για πολιτική εκμετάλλευση της υπόθεσής του με στόχο να χτυπηθεί, όπως είπε, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Όταν δε άκουσε πως εκδόθηκε ένταλμα για σύλληψή του νόμιζε πως ήταν «τρολιά» ενώ όταν πήγε στη ΓΑΔΑ και του είπαν για βιασμούς στην Επίδαυρο γέλασε, πιστεύοντας ότι είναι … περαστικός από την Ασφάλεια.

Κατά τον κατηγορούμενο αυτή η ομάδα που ενώθηκε για να τον καταστρέψει θεώρησε ως κατάλληλη στιγμή να το κάνει όταν ξεκίνησε και στην Ελλάδα το κίνημα metoo το οποίο, όπως δήλωσε: «Με βρίσκει 1000% σύμφωνο. Ο εκφυλισμός του όμως με… χάσντακ και να προχωρά σε καταγγελίες κάθε καρυδιάς καρύδι λέγοντας ό,τι νομίζει, αυτό θα οδηγήσει σε αυτοκατάργησή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος και σε άλλο σημείο της απολογίας του είπε: «Θέλω να πω σε όποιον έχει κακοποιηθεί να το καταγγείλει αμέσως ώστε να απαλλαγεί από τα φαντάσματά του και να βοηθήσει τη Δικαιοσύνη να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ενάργεια».

Απαντώντας στις πολλές ερωτήσεις της έδρας γιατί να τον εμπλέξουν σε όλο αυτό υποστήριξε ότι: 

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα