Χανιά: 8 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος

Χανιά: 8 χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του ο 38χρονος

Κατηγορίες για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών φέρεται να αντιμετωπίζει ένας 38χρονος πατέρας από την περιφερειακή ενότητα Χανίων σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας σήμερα 14 ετών, αποκάλυψε σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών σε συγγενικό της πρόσωπο. Όπως όλα δείχνουν ο 38χρονος πατέρας κακοποιούσε και την μικρότερη κόρη της οικογένειας τα τελευταία δυο χρόνια, η οποία σήμερα είναι 9 ετών. Οσον αφορά στα τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας, ωστόσο είναι πιθανό παν ενδεχόμενο.

 Να σημειωθεί ότι οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά. Το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, ενώ όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

Τον λόγο έλαβαν πλέον οι αρχές για να ερευνήσουν την συγκεκριμένη υπόθεση. Ο 38χρονος συνελήφθη την Πέμπτη (23/6) το πρωί (μετά την έκδοση του εντάλματος), οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα