Σφακιανάκης για υπόθεση Πάτρας: Έχουν μιλήσει οι κεραίες των κινητών

Σφακιανάκης για υπόθεση Πάτρας: Έχουν μιλήσει οι κεραίες των κινητών

O Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI εκτιμά ότι οι ανατροπές στην υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τελειώσει.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News, εξέφρασε την θεωρία ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα που θα βρεθούν στην θέση του κατηγορούμενου, πιθανώς 2 με 3 άτομα, με το κατηγορητήριο σε κάποιες περιπτώσεις να είναι σε βαθμό κακουργήματος και αλλού σε βαθμό πλημμελήματος.

Για τα όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε χαρακτηριστικά:  Άλλα ξέρουμε, άλλα υπάρχουν και άλλα θα γίνουν τελικά.

Ο κ. Σφακιανάκης μάλιστα προχώρησε σε μία ειδοποιό διαφορά που έχει παρατηρήσει στην στάση της Αστυνομίας σε σχέση με την αρχή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην αρχή υπήρχε μία ροή πληροφοριών, η οποία τώρα έχει ανακοπεί. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι τι έχουν δείξει τα ψηφιακά πειστήρια για το έγκλημα της Πάτρας. 

Τόνισε την σημασία των κεραιών για την θέση όλων των προσώπων που έχουν ανάμειξη στην υπό έρευνα υπόθεση. «Οι κεραίες των κινητών έχουν μιλήσει για την θέση των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της Πάτρας» ανέφερε. 

Οι συλλήψεις θα έρθουν όταν η Αστυνομία θα έχει δέσει το κατηγορητήριο και για τους υπόλοιπους 2 με 3 υπόπτους, υπογράμμισε.