Κρήτη: 44χρονος εκτέλεσε πισώπλατα 22χρονο μετά από καβγά. Θρήνος για τον νεαρό πατέρα

Κρήτη: 44χρονος εκτέλεσε πισώπλατα 22χρονο μετά από καβγά. Θρήνος για τον νεαρό πατέρα

Μόλις 22 ετών ήταν ο άνδρας που μεταφέρθηκε νεκρός από πυροβολισμούς στο νοσοκομείο από τον Μυλοπόταμο στο Ρέθυμνο Κρήτης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 22χρονος φέρεται να συναντήθηκε νωρίτερα την Κυριακή το μεσημέρι στο χωριό Αργουλιό με έναν 44χρονο άνδρα με τον οποίο διαπληκτίστηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα έχει ταυτοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν φόβοι για αντίποινα και για ξέσπασμα βεντέτας.  Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

Θρήνος από τους συγγενείς
Συγγενείς του θύματος βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο, με τα σπαρακτικά μοιρολόγια να ακούγονται στην γύρω περιοχή. Ακόμα κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει πως ο νεαρός δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, που τότε είχαν καταφέρει να τους χωρίσουν, πριν βγουν τα όπλα.

Το απόγευμα της Κυριακής, όμως, δεν υπήρχε κανείς άλλος ανάμεσά τους.

Το χρονικό του εγκλήματος
Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή το μεσημέρι για θέματα που είχαν να κάνουν με διαφορές που προέκυψαν από κτηνοτροφικές εργασίες, όταν ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του.

Ο 44χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στο θώρακα.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος είχε γίνει πατέρας πριν από μόλις ένα μήνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα