Πάτρα: Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητά ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

Πάτρα: Εκταφή της Τζωρτζίνας ζητά ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών από την Πάτρα, και οι αρχές περιμένουν τα 5 νέα πορίσματα που αναμένεται να φέρουν νέες εξελίξεις στο θρίλερ.
Το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών, συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα με νέα στοιχεία και πληροφορίες να βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, πλέον η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία με τα πορίσματα που αναμένονται και ενδέχεται να φέρουν νέες εξελίξεις στο θρίλερ.

Κρίσιμη κατάθεση για την Τζωρτζίνα
Το «κατώφλι» της 18ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών πέρασε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης προκειμένου να καταθέσει για τις αιτίες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας και να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Ο κ. Μπουζιάνης κλήθηκε από την ανακρίτρια μετά την παράδοση του πορίσματος του, πριν δύο εβδομάδες, στο οποίο καταλήγει πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε από θανατηφόρα δηλητηρίαση λόγω λήψης τεράστιας ποσότητας κεταμίνης και εισηγείται μάλιστα να γίνει εκταφή της 9χρονης για να διαπιστωθεί εάν της είχαν χορηγηθεί τοξικές ουσίες και προγενέστερα του θανάτου της.

Σε περίπτωση εκταφής θα ήταν σκόπιμη η λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών, σε προγενέστερο του συμβάντος χρόνο.

Στο πλαίσιο της έρευνας από τα εργαστήρια του ΑΠΘ έγινε σύγκριση της υπόθεσης της 9χρονης με 114 περιπτώσεις θανάτων από κεταμίνη και προέκυψε ότι στη Τζωρτζίνα χορηγήθηκε τριπλάσια ποσότητα από το μέσο όρο.

«Όπως πληροφορούμαστε κι εμείς από τους αναισθησιολόγους δεν υπάρχει τέτοια ποσότητα σε ένα βαλιτσάκι συγκεντρωμένη ώστε να μας αποδώσει αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Σήμερα, αναμένεται καταθέσει στην Ασφάλεια για το θάνατο της Μαλένας η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα η οποία διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή στο 3, 5 ετών κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα