Πάτρα: Νέες καταθέσεις που καίνε την Ρούλα Πισπιρίγκου – Έτσι αντέδρασε όταν της είπαν ότι πέθανε η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Νέες καταθέσεις που καίνε την Ρούλα Πισπιρίγκου – Έτσι αντέδρασε όταν της είπαν ότι πέθανε η Τζωρτζίνα

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι νέες καταθέσεις γιατρών αναφορικά με τις μέρες νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Σύμφωνα με το MEGA, ένας γιατρός από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο αναφέρει ότι στις 8 Απριλίου του 2021, η 33χρονη μητέρα είχε καθυστερήσει 3 ώρες να πάει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, από τη στιγμή που εμφάνισε το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι.

Σε άλλη κατάθεση μίας νοσηλεύτριας από τη ΜΕΘ Πατρών αναφέρεται πως είχαν προτείνει να κάνουν μαθήματα στην 33χρονη κατηγορούμενη για να της δείξουν πώς να ταΐζει την Τζωρτζίνα, όμως εκείνη συνεχώς το ανέβαλε. Σε άλλη κατάθεση αποκαλύπτεται η ψύχραιμη και σχεδόν απαθής στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης 9χρονης.

Τέλος, ο εντατικολόγος που έκανε την ανάνηψη της Τζωρτζίνας υποστήριξε πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η απάντηση της 33χρονης όταν της ανακοινώθηκε πως το παιδί κατέληξε. Συγκεκριμένα, η μητέρα ζήτησε απλά να μην γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα