Καλό πέρασμα στο φως Σωτηρία

Καλό πέρασμα στο φως Σωτηρία

Βαρύ πένθος στην Πάτρα όπου ένα 12χρονο κορίτσι έσβησε έτσι ξαφνικά, με την αιτία του θανάτου του να παραμένει αδιευκρίνιστη, ενώ φως αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή

Παρά τις προσπάθειες και τη μάχη των γιατρών στο Νοσοκομείο του Ρίου, στο οποίο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα η 12χρονη Σωτηρία, το κορίτσι έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr.

Ο πατέρας της έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook όπου ανέβασε τη φωτογραφία της Σωτηρίας: Καλό πέρασμα στο φως!, έγραψε αποχαιρετώντας τη μοναχοκόρη του.
 

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Πέμπτης, όταν το παιδί εντοπίστηκε από τη μητέρα του στο κρεβάτι του χωρίς αισθήσεις. Επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε άμεσα διακομίζοντας τη 12χρονη στο νοσοκομείο του Ρίου όπου σήμανε αμέσως συναγερμός με τους εξειδικευμένους γιατρούς της μονάδας εντατικής θεραπείας να κατεβαίνουν στο τμήμα επειγόντων και στον τομέα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και να δίνουν απίστευτη μάχη.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στο thebest.gr, ανέφερε πως «το ΕΚΑΒ πήγε στον σωστό χρόνο, έκανε διασωλήνωση και άρχισε αμέσως ΚΑΡΠΑ η οποία συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο του Ρίου μέχρι και τις 6.25 το πρωί από τις 5.08 που έφτασε το παιδί σε μας».

Επίσης τόνισε ότι δόθηκε αγώνας για να κρατηθεί η 12χρονη στη ζωή αλλά χωρίς να καταστεί αυτό δυνατό. «Δεν ξέρουμε πώς προέκυψε η πληροφορία ότι το παιδί είχε καρδιακό νόσημα, αυτό δεν ισχύει, το παιδί ήταν απόλυτα υγιές» λέει ο κ. Ηλιάδης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα