Παλιοσπύρου: Τι εξομολογείται η πλαστική χειρουργός που την είδε αμέσως μετά την επίθεση

Παλιοσπύρου: Τι εξομολογείται η πλαστική χειρουργός που την είδε αμέσως μετά την επίθεση

Οι δραματικές ώρες της νοσηλείας της Παλιοσπύρου μετά την τραγική επίθεση
Αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, αν όχι των τελευταίων ετών, στη χώρα μας, έχει ένα όνομα: Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η γυναίκα που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον διεστραμμένο νου ενός ανθρώπου και η οποία κατάφερε να αντιμετωπίσει όσα της προκάλεσε εκείνη, σε έναν Γολγοθά για να μπορέσει να παρουσιάσει και πάλι τον εαυτό της στον καθρέφτη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη μονοπώλησε τα ελληνικά ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα, παρότι η ίδια η συγκλονιστική συνέντευξη δεν κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Πέμπτης. Σε κάθε περίπτωση, από την προβολή της και έπειτα, οι αναφορές στη γενναιότητα της 34χρονης μετά την επίθεση με βιτριόλι είναι δεκάδες. Άλλωστε, η ίδια έδωσε στη συνέχεια κι άλλες εικόνες της καθημερινότητάς της, αυτή τη φορά χωρίς τη χαρακτηριστική λευκή μάσκα.

Η Μαρία Καλοφώνου, η πλαστική χειρουργός της Ιωάννας Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον», στο OPEN, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η 34χρονη και για την υποστήριξη που χρειάστηκε.

Συνάντησε την Παλιοσπύρου μια μέρα μετά την επίθεση...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα