Κατερινόπουλος για Πισπιρίγκου: Δικοί της άνθρωποι έδωσαν την κεταμίνη

Καθημερινά οι εξελίξεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας από την Πάτρα είναι συνεχείς, με τις αρχές να ερευνούν εξονυχιστικά το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν όλο και περισσότερο προμελέτη του εγκλήματος», δήλωσε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Θανάσης Κατερινόπουλος. 

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μίλησε για το σεμινάριο εγκληματολογίας που παρακολουθούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού είχαν πεθάνει τα δύο της παιδιά.  «Παρακολουθούσε ένα σεμινάριο στην Πάντειο με τίτλο που "εγκληματολογία στο μυαλό ενός δράστη’’. Πήρε κάποιες γνώσεις από εκεί. Ο σύζυγος της πλήρωσε αυτό το σεμινάριο 590 ευρώ τη στιγμή που έκαναν έρανο για να κάνουν την κηδεία της Ίριδας στην Πάτρα. Μάλιστα, στη μέση του σεμιναρίου δόθηκε και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στην Πάτρα στον οποίο οι ομάδες δώρισαν 3.000 στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την θεραπεία της Τζωρτζίνας», είπε ο Θ. Κατερινόπουλος.

Σχολίασε επίσης τις αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για τα φάρμακα που έπαιρνε η Τζωρτζίνα. 

Η αναζήτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το φάρμακο -«συνεργό» της κεταμίνης
«Κανένας γονέας δεν αναζητεί τα φάρμακα που μπορεί να πάρει το παιδί του η τις παρενέργειες που μπορεί να έχουν αυτά. Το πολύ - πολύ να ρωτήσουν τον γιατρό αν το πρόβλημα του παιδιού οφείλεται στο φάρμακα. Εδώ υπάρχει μια μεθόδευση που δείχνει προμελέτη». 

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως η κατηγορούμενη βρήκε την κεταμίνη από την μαύρη αγορά, μέσω κάποιου συγγενικού προσώπου. 

Αποκάλυψη για την κεταμίνη: Το κρίσιμο λάθος της Πισπιρίγκου
«Η κεταμίνη είναι μια ουσία την οποία βρήκε στη μαύρη αγορά και καλό είναι οι αρχές να ψάξουν και στον οικογενειακό περίγυρο. Δικοί της άνθρωποι της την έδωσαν και προφανώς θα γνώριζαν και για ποιον λόγο της την δίνουν. Ας το ψάξει η ανακρίτρια και οι αρχές», δήλωσε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα