Θλίψη στα Χανιά: Δύο αιφνίδιοι θάνατοι μέσα σε λίγη ώρα

Θλίψη στα Χανιά: Δύο αιφνίδιοι θάνατοι μέσα σε λίγη ώρα

Συγκλονισμένα είναι τα Χανιά για δύο αιφνίδιους θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Ένας 25χρονος και ένας 63χρονος άφησαν την τελευταία τους πνοή κάτω από συνθήκες που θα διερευνήσουν οι αρμόδιες Αρχές.

Ο 25χρονος άνδρας κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στον Βατόλακκο του δήμου Πλατανιά. Στο σημείο κλήθηκε ιδιώτης γιατρός, δυστυχώς όμως, ήταν ήδη πολύ αργά για την οποιαδήποτε ιατρική συνδρομή.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για την τραγική εξέλιξη, ενώ “φως” στα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που θα διενεργηθεί.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ο 25χρονος φέρεται να διαμαρτυρήθηκε στους γείτονες ότι έχει πόνο στο στήθος.

Λίγη ώρα αργότερα, ένας άλλος άνδρας, 63 ετών άφηνε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Νέα Χώρα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο 63χρονος που ζούσε μόνος του και τον φρόντιζαν οι γείτονες, διαμαρτυρήθηκε για έντονο πόνο στο στήθος.

Λίγο αργότερα, οι ίδιοι γείτονες που ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας του, τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο σπίτι του με την πόρτα ανοιχτή.

Όπως επισημαίνει το cretalive.gr, ο άνδρας έμενε μόνος στο σπίτι και οι πληροφορίες αναφέρουν πως τον φρόντιζαν γείτονες, οι οποίοι ανά τακτά διαστήματα του έδιναν φαγητό.

Το μεσημέρι διαμαρτυρήθηκε ότι έχει πόνο στο στήθος και όταν γείτονες αργότερα πήγαν στο σπίτι του, ώστε να διαπιστώσουν εάν είναι καλά, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και το άψυχο σώμα του στο εσωτερικό του σπιτιού. Συγγενικό πρόσωπο του 63χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατό του και στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα