Πάτρα - Κατερινόπουλος: Ανταλλάσσουν μηνύματα - Σιγά ρε άντρα. Γιατί δεν τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;

Πάτρα - Κατερινόπουλος: Ανταλλάσσουν μηνύματα - Σιγά ρε άντρα.  Γιατί δεν τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;

Καταπέλτης ο Θανάσης Κατερινόπουλος για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, υποστηρίζοντας ότι στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους  η Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης με τις συνεντεύξεις που δίνουν 

Ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μιλώντας χθες Τρίτη (12/4) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Τόνισε ότι:  Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος

 «Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν "περιορίσου στα καθήκοντα σου" δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», εξηγεί ο Θ. Κατερινόπουλος, σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον Δ/ντη ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου).

Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει:

"Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί". Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεσή σου;», σχολιάζει στο τέλος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

 Διαψεύδει ότι είχε σχέση με την Πισπιρίγκου ο κουμπάρος του ζευγαριού
Πολλά τώρα έχουν ακουστεί για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς και αυτές ενδέχεται να έχουν επηρεάσει την υπόθεση με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα.

Ένας ακόμη άνθρωπος, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί από την τοπική κοινωνία στην υπόθεση ως «τρίτο πρόσωπο» ανάμεσα στο ζευγάρι είναι ο κουμπάρος που τους πάντρεψε. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, απαντά σε όλα όσα ακούγονται, αποκαλύπτοντας πως είναι τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις.

«Εμένα αυτή τη στιγμή η θέση μου είναι τόσο δύσκολη γιατί με όλη την υπόθεση και με όλα αυτά που ακούγονται έχω στιγματιστεί και στην πόλη μου. Στην περιοχή που μένω με ξέρει ο κόσμος, ακούγονται πολλά χωρίς να γνωρίζει, γιατί ξέρουν τι άνθρωπος είμαι …».

Ο ίδιος αρνείται πως είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

Εγώ υποτίθεται δέχτηκα να γίνω κουμπάρος, με ευλογία Κυρίου. Δηλαδή αυτά είναι…δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που ακούγονται. Έχω τρελαθεί. Θυμώνω πολύ άσχημα γιατί εμένα με εκνευρίζει. Γέννησε η γυναίκα μου κι ακούω αυτά τα πράγματα. Δηλαδή αν η γυναίκα μου δεν με ήξερε, με όλη αυτή την κατάσταση θα είχα τσακωθεί και θα είχα χωρίσει. Κάθε μέρα ακούω και κάτι καινούριο και βγαίνω εκτός εαυτού. Δηλαδή έχω τρομοκρατηθεί. Φανταστείτε και μέχρι τη δουλειά μου που πάω δέχομαι ερωτήσεις. Κατεβαίνω στην αγορά δέχομαι ερωτήσεις, ρε παιδιά δεν γνωρίζω κάτι …να ορκιστώ στα παιδιά μου, δεν γνωρίζω κάτι» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού στο Star.

 Επανεξετάζονται οι θάνατοι Ίριδας και Μαλένας - Καταθέτει ο γιατρός που έδωσε μάχη για τη Τζωρτζίνα

 

Η υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα, συνεχίζει να εξελίσσετε σε θρίλερ.

Η μητέρα των τριών κοριτσιών έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης κόρη της, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας που έφυγε τελευταίο από τη ζωή.

Το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της Τζωρτζίνας δεν απέδωσε ευρήματα, ωστόσο εξετάζονται τα κινητά του ζευγαριού, που όπως υπενθυμίζεται ήταν 8 στο σύνολό τους.

Παράλληλα, μια νέα ομάδα ειδικών επανεξετάζει τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Για τους θανάτους των δύο παιδιών θα ληφθούν περίπου 60 καταθέσεις, ενώ αναμένονται τα πορίσματα για τα αίτια των θανάτων.

  Σήμερα, αναμένεται μια πολύ σημαντική κατάθεση, αυτή του γιατρού που επανέφερε στη ζωή την 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία όμως στη συνέχεια έμεινε παραπληγική.

Ο αναισθησιολόγος που έδωσε 55 ολόκληρα λεπτά μάχη για να επαναφέρει τη Τζωρτζίνα θα καταθέσει σήμερα στην Ανακρίτρια στην Αθήνα.

 Όπως είχε πει, γνωρίζοντας το ιστορικό της οικογένειας και ότι είχαν χαθεί άλλα δύο παιδιά, έκλαιγε από συγκίνηση όταν κατάφερε να σώσει την Τζωρτζίνα.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες για τη συμπεριφορά της μητέρας κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που είχε απόλυτη συνείδηση.

Ο διευθυντής ΜΕΘ Παίδων Πατρών Ανδρέας Ηλιάδης χαρακτηριστικά είχε πει ότι του είχε φανεί να έχει το σύνδρομο Μινχάουζεν δια αντιπροσώπου και του είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ψυχραιμία της μάνας.

Μάλιστα, είχε προτείνει στο ζευγάρι να δει ειδικό, αλλά ήταν του είπαν ότι ήταν δυσαρεστημένοι.

«Τελικά πήγε στο ραντεβού με τον σύζυγό της και την επόμενη μέρα ήρθαν στο γραφείο μου. Οι γονείς αμφισβήτησαν όλη αυτή τη διαδικασία εξαιτίας των ερωτήσεων που έκαναν οι ψυχίατροι στη μητέρα και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τις επισκέψεις. Ο πατέρας μου είπε ‘η γυναίκα μου δεν είναι τρελή’.»

Σύμφωνα με πηγές του ΣΚΑΪ, αναμένεται να καταθέσουν και οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν δηλώσει απολύτως τίποτα. Επίσης, θα καταθέσει στις αρχές και η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.


 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα