Δολοφονία στην Τήνο: Διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας ο άνθρωπος που σκοτώθηκε για μια θέση πάρκινγκ

Δολοφονία στην Τήνο: Διευθυντής της Σχολής Αγιογραφίας ο άνθρωπος που σκοτώθηκε για μια θέση πάρκινγκ

Άγριο έγκλημα με θύμα εναν 50χρονο άνδρα σημειώθηκε το μεσημέρι στην Τήνο. Δράστης ένας 93χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εδω και χρόνια προσωπικές διάφορες με το θύμα.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Ο ηλικιωμένος δράστης είχε στήσει καρτέρι με μια κυνηγετική καραμπίνα έξω από το σπίτι του θύματος.

Την ώρα που ο 50χρονος άνδρας επέστρεφε με το αυτοκίνητο του, βγήκε στον δρόμο και πυροβόλησε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα που δεν πρόλαβε να βγει από το όχημα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

Έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν ασθενοφόρο, όμως ο άτυχος ανδρας είχε χάσει τη ζωή του πριν φτάσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Ο 93χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στις Αρχές.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12, όταν ο δράστης τον περίμενε να επιστρέψει από την εκκλησία και τον πυροβόλησε με καραμπίνα μπροστά στη γυναίκα του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως.

Σύμφωνα με πηγές ο υπερήλικας δημιουργούσε διαρκώς προβλήματα στο νησί, σε αντίθεση με το θύμα που κάτοικοι λένε πως ήταν φιλήσυχος και ευγενικός. Ο δράστης δείχνει αμετανόητος. Όπως αναφέρει το cyclades24 η δολοφονία έγινε για μια θέση πάρκινγκ ενώ η μεγάλη διαφορά των δυο ανδρών ήταν ο… ηλιακός θερμοσίφωνας ο οποίος ήταν η αιτία της τραγωδίας. Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα