Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν είδε τους αστυνομικούς - Έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο

Πάτρα: Τα πρώτα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν είδε τους αστυνομικούς - Έδινε συνέντευξη σε τοπικό μέσο

Τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό μέσο έδινε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, όταν οι άνδρες της Ασφάλειας της χτύπησαν την πόρτα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 Η Ρούλα εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την αδερφή της. Μάλιστα, φέρεται να ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως όταν άνοιξε και είδε τους αστυνομικούς στην πόρτα της, ρωτώντας τι θέλουν, εκφράζοντας μάλιστα τη δυσφορία της για τις κατηγορίες εναντίον της.

«Πάλι λένε ότι δηλητηρίασα τα παιδιά μου», φέρεται να έλεγε στη συνέντευξή της.

Οι αστυνομικοί βρίσκονταν από το πρωί έξω από το σπίτι της, με την παρουσία τους να είναι διακριτική, ενώ ήλεγχαν τον χώρο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star.

Όταν πήραν την εντολή για την προσαγωγή της, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού. Της είπαν ότι πρέπει να τους ακολουθήσει για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις στην Εισαγγελία.

«Ναι, με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να δώσω κάποιες διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια», φέρεται να απάντησε με ψυχραιμία και τους ακολούθησε στο συμβατικό αυτοκίνητο που τους έφερε στην Αθήνα.

Όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη μητέρα των τριών παιδιών να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο, γνωρίζοντας πόσο ενεργή είναι στα social media, ενώ δεν της είχαν πει ότι πρόκειται για σύλληψη. Αυτό είναι κάτι που η 33χρονη έμαθε έμαθε όταν έφτασαν στη ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα